Overstap van de week: Suzanne Kampijon

Delen:

Suzanne KampijonOverstap van de week is Suzanne Kampijon. Zij is in januari overgestapt van Allen & Overy, waar zij tien jaar werkzaam was, naar Norton Rose Fulbright, waar ze als senior associate in dienst getreden is. Als specialist in het arbeids- en pensioenrecht zal zij het arbeidsrechtteam van Norton Rose Fulbright versterken en haar praktijk daar verder voeren.

Vanwaar uw overstap naar Norton Rose Fulbright?

De arbeidsrechtpraktijk van Norton Rose Fulbright is sterk aan het groeien. Ik zie voor mijzelf een mooie uitdaging om hier aan mee te bouwen. Ook ligt er een goede kans voor de uitbouw van de pensioenrechtpraktijk. Bovendien ben ik ingestapt in een jong, enthousiast en ambitieus team en dat is natuurlijk hartstikke leuk.

Voelt u zich al thuis op het nieuwe kantoor? Wat is het leukste dat u erbij gekregen heeft?

Vanaf het eerste moment ben ik hier ontzettend welkom geweest en daardoor voelde ik mij binnen no time helemaal thuis. Ik heb het uitzicht op het kruispunt van de Apollolaan omgeruild voor een wijds uitzicht over Amsterdam vanaf de 22e verdieping in de Rembrandt toren, dat is een leuke bonus.

Wat nam u zich voor toen u de advocatuur instapte?

Ik kwam uit een bijbaan als jurist bij een rechtsbijstandsverzekeraar waar prijs belangrijker was dan kwaliteit. Ik ben vervolgens heel bewust de advocatuur ingestapt met het voornemen om de beste advocaat te worden die ik kan zijn.

Heeft u dit voornemen inmiddels bijgesteld?

Nee. Voor iedere cliënt is zijn zaak het allerbelangrijkst. Het is daarom belangrijk om in elk dossier de beste advocaat te zijn die je kan zijn. Dat waarderen mijn cliënten en geeft hen het vertrouwen dat ze bij mij aan het goede adres zijn.

Wat hoopt u de komende tijd binnen het arbeidsrechtteam van Norton Rose te bereiken?

Ik hoop een paar mooie cliënten te kunnen toevoegen aan de bestaande lijst.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven