Overstap van de week: Suzanne Tijl

Delen:

Suzanne TijlOverstap van de week is Suzanne Tijl (42). Zij is per 1 december benoemd tot partner bij executive search bureau Odgers Berndtson. Tijl gaat de Legal, Compliance en Regulatory praktijk in Nederland leiden in nauwe samenwerking met de internationale praktijk.

U was ruim zeven jaar werkzaam bij Legal People. Waarom wilde u overstappen?

Na zeven jaar komt het moment dat je denkt: ‘deze film heb ik al eerder gezien’. Ik wilde weer nieuwe dingen leren. Mijn huidige praktijk, waar ik aan erg aan gehecht ben, verder verbreden in een internationale omgeving waarin posities op het hoogste niveau worden ingevuld. En dat in de rol van Partner.

Was het moeilijk om deze beslissing te nemen?

Eigenlijk niet, inhoudelijk was ik echt toe aan een volgende stap, wel kijk ik terug op een mooie periode waarin ik volop de gelegenheid heb gekregen om mij steeds verder te professionaliseren.

Voelt u zich al thuis op uw nieuwe kantoor? Wat is het leukste, buiten uw nieuwe werkzaamheden en wellicht meer salaris, dat u erbij hebt gekregen?

Jazeker, mijn kantoorgenoten zijn zeer ervaren professionals , sterke persoonlijkheden. Er wordt veel gelachen.

Wat gaat u bij dit kantoor doen wat u bij uw vorige werkgever niet kon?

Ik kan hier zwaardere posities invullen. Odgers Berndston is veelal gesprekspartner op board room niveau. Daarnaast krijg ik bij Odgers Berndtson de ruimte om mijn praktijk op het gebied van Compliance & Regulatory verder uit te bouwen. Daar vraagt de markt momenteel om.

Wanneer stapt u weer over?

Voorlopig kan ik mij hier nog ruimschoots verder ontwikkelen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven