Overstap van de week: Emma Bevers

Delen:

Emma Bevers

Overstap van de week is Emma Bevers. Bevers is 1 november als advocaat Arbeidsrecht overgestapt van Clingendael Advocaten naar Haagstate Advocaten N.V.

Waarom deze overstap?

Ik wilde graag meer zaken doen op het snijvlak arbeid/onderneming. Als je betrokken bent bij het reilen en zeilen van een onderneming in zijn geheel, zijn de arbeidsrechtelijke vraagstukken vaak beter te begrijpen – en op te lossen. Haagstate Advocaten is een ‘full-servicekantoor’, dat ondernemers en ondernemingen bijstaat in hun dagelijkse interne en externe bedrijfsvoering. Het arbeidsrecht is hier ingebed in een ‘corporate’ omgeving en dat spreekt mij aan. Mijn hart ligt bij het arbeidsrecht, maar het is belangrijk ook over het hekje daaromheen te kunnen kijken.

Was het moeilijk om deze beslissing te nemen?

De keuze voor Haagstate Advocaten was niet lastig te maken, maar het was wel moeilijk mijn vertrek aan te kondigen op mijn oude kantoor, waar ik met plezier heb gewerkt. Gelukkig hebben we op een plezierige wijze afscheid van elkaar genomen.

Voelt u zich al thuis op uw nieuwe kantoor?

Jazeker. Haagstate Advocaten is gevestigd in een prachtig oud pand. Bepaald geen straf om dagelijks naar binnen te stappen. De sfeer is vrolijk en ongedwongen, terwijl er hard en op hoog niveau wordt gewerkt. Iedereen is bevlogen en bereid zich in te zetten voor de cliënten en elkaar. Op gezette tijden is er ruimte voor ontspanning. Er wordt dagelijks samen geluncht en wekelijks geborreld. Het voordeel van een overstap in het laatste kwartaal, is dat je meteen het kerstdiner en het feestje na afloop daarvan meepikt. Een mooie gelegenheid je kantoorgenoten van een andere kant te zien.

Wat is het leukste, buiten uw nieuwe werkzaamheden en wellicht meer salaris, dat u erbij hebt gekregen?

Een set leuke, enthousiaste en slimme collega’s.

Wat zijn uw voornemens voor het nieuwe jaar en voor bij Haagstate?

De cliënten van kantoor goed leren kennen en bedienen, de arbeidsrechtpraktijk verder uitbouwen en een collega zijn met wie het fijn samenwerken is.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven