Overstap van de week is Jokelien Brouwer-Harbach

Delen:

Jokelien Brouwer-Harbach

Overstap van de week is Jokelien Brouwer-Harbach. Brouwer heeft met Melanie Breedveld het nieuwe kantoor OXP advocaten opgericht. Ze is gespecialiseerd in arbeidsrecht en is afkomstig van Dirkzwager advocaten en notarissen.

Een nieuw kantoor voor arbeidsrecht. Zat er een gat in de markt?

Ja, wij geloven in sterk persoonlijk gerichte aandacht en combineren dat met onze jarenlange ervaring en specialisatie. We zijn goed in ons vak, doen ons werk zonder al te veel ‘franje’ en daarvoor hoeft dus ook niet betaald te worden.

U noemt uw kantoor ‘eigentijds advocatenkantoor nieuwe stijl’. Hoe eigenzinnig en nieuw bent u?

Wij hebben heel goed nagedacht over onze drijfveer, vanuit die drijfveer is de naam en het concept van OXP ontstaan. Het staat voor wie wij zijn, voor onze visie op het vak en daarmee voor onze eigenzinnigheid. Met die aanpak zijn wij vernieuwend.

U heeft het kantoor samen met Melanie Breedveld opgericht. Zijn jullie hét dream team?

Zeker! Wij waren al 15 jaar collega’s toen wij besloten OXP op te richten. We kennen elkaar heel goed. We vullen elkaar goed aan, juist omdat we niet in alles op elkaar lijken.

Wat maakt het arbeidsrecht zo interessant?

Arbeidsrecht is mensenwerk. Het raakt dat de betrokkenen op een persoonlijke manier. Dat geldt voor de werkgever en de werknemer. Ik vind het een mooie uitdaging om met oog voor zowel de organisatie als het personeel, een oplossing te vinden. Dat is onder meer waar OXP voor staat, waarbij de X staat voor het verbinden.

Welk doel hebben jullie je met het nieuwe kantoor gesteld op de langere termijn?

Een mooi nichekantoor opbouwen, met een breed en gevarieerd klantenbestand, waarin vooral met veel enthousiasme en plezier wordt gewerkt.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven