Paul Sleurink adviseur en investeerder bij legal tech startup Uncover

Paul Sleurink wordt adviseur en investeerder van legal tech startup Uncover. "Sleurink brengt een schat aan ervaring en een uitgebreid netwerk in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten met zich mee", aldus de startup.

Delen:

Paul Sleurink

Uncover is een ‘female founded’ startup die AI-aangestuurde software bouwt die advocaten ondersteunt bij het voeren van rechtszaken. De startup legt uit: “Door gebruik te maken van AI creëert Uncover een doorzoekbare, automatisch gestructureerde set documenten. Waar advocaten vroeger uren en uren besteedden aan het bouwen van een tijdlijn van gebeurtenissen die essentieel is voor het opbouwen van hun zaak, genereert de AI van Uncover automatisch die tijdlijn. Dit maakt aanzienlijke hoeveelheden kostbare tijd vrij voor advocaten om te doen waar ze het beste in zijn: een brainstormpartner zijn voor hun cliënt, het best mogelijke juridisch advies geven en zaken winnen. Het Uncover-team bouwt hun bedrijf samen met de Europese AI B2B venture-studio Slimmer AI.”

De aankondiging dat Sleurink zich aansluit bij Uncover’s missie komt na zes maanden waarin het Uncover-team hun product heeft gebouwd en zeven klanten heeft binnengehaald, waaronder Ysquare, CORP.lawyers en het Duitse advocatenkantoor Gantenberg. Voordat Sleurink partner werd bij De Brauw Blackstone Westbroek, was hij actief in verschillende senior managementfuncties in New York en London. Sleurink is momenteel partner bij LBD, een toonaangevende, Nederlandse fiscale boutique.

Ingrid Van de Pol-Mensing, medeoprichter en co-CEO Uncover: “Paul is een uitzonderlijke adviseur en is jarenlang niet alleen mijn collega, maar ook mijn mentor geweest. Met zijn enorme ervaring en internationale netwerk is hij als geen ander in staat om zowel te adviseren als waardevolle introducties te maken. We zijn ontzettend blij dat Paul ons vergezelt op onze reis.” “Ingrid en Caroline zijn al vele jaren procesadvocaten en kennen de juridische sector heel goed. Op basis van die kennis hebben ze een fantastische oplossing gebouwd die daadwerkelijk waarde kan toevoegen aan advocatenkantoren over de hele wereld. Het is geweldig om betrokken te zijn bij Uncover en ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan hun internationale succes”, zegt Paul Sleurink, partner bij LBD.

 

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven