Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn versterkt met Petra Willems

Delen:

Petra WillemsPer 1 maart 2009 is Petra Willems in dienst getreden als senior advocaat bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn NV om de sectie Arbeids- en ambtenarenrecht te versterken.

Petra studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg. Zij is gespecialiseerd in civiel arbeidsrecht. In 2004 verscheen mede van haar hand de praktijkgids ‘Nederlanders werkzaam in het buitenland’. Daarnaast is zij docent bij OSR te Utrecht voor diverse arbeidsrechtelijke specialisatiecursussen.

Petra was eerder werkzaam bij onder meer Holland van Gijzen en BarentsKrans. Haar bijzondere aandacht gaat uit naar (grensoverschrijdende) reorganisaties, medezeggenschapsrecht, (collectief en individueel) ontslagrecht, arbeidsrechtelijke aspecten van fusies en overnames en de positie van de statutair directeur. Haar komst zorgt voor een verdere verdieping van de specialistische kennis binnen de sectie Arbeids- en ambtenarenrecht.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven