Partnerbijdrage van

SPRAAKTECHNOLOGIE: INTERVIEW MET EEN EXPERT

Lionel Suzat, specialist in spraakoplossingen bij Philips Speech, deelt zijn ervaring over spraaktechnologie en het belang van innovatieve hulpmiddelen die flexibiliteit en mobiliteit bieden aan de professionals van vandaag. Hij legt het belang uit van een workflow die is aangepast aan de behoeften en de manier van werken van elk individu.

Delen:

Hallo Lionel! Je bent een echte expert bij Philips Speech. Hoe lang ben je al actief op de markt van de spraaktechnologie?

«Ik werk al meer dan 10 jaar met klanten in de verschillende sectoren waar zeer grote hoeveelheden geschreven materiaal wordt geproduceerd

Wat motiveert je op dagelijkse basis?

«Mijn belangrijkste drijfveer is het opbouwen van een partnership, waardoor we de gestelde doelen kunnen bereiken met respect voor ieders beperkingen. Elke situatie is anders en vereist een specifieke aanpak om een gepersonaliseerd advies te geven.»

Advocaten over de hele wereld gebruiken de spraakoplossingen van Philips Speech. Kun jij ons vertellen waarom?

«De aanmaak van schriftelijke stukken is van essentieel belang in de juridische wereld en vormt dus een aanzienlijke last. Het was een van de eerste beroepen die zich bezighielden met de optimalisering van de invoer van brieven, besluiten, nota’s en andere documenten die hun dossiers vormen, waarbij zij steeds streefden naar snelheid en gemak om de door de verschillende gerechtelijke procedures opgelegde termijnen te kunnen naleven.»

Hoe benader jij een advocaat die op zoek is naar nieuwe manieren van werken?

«Eerst en vooral luister ik. Om samen een gepaste strategie te ontwikkelen, moeten we begrijpen hoe de zaken momenteel werken en benadrukken wat kan en wat moet worden verbeterd. Onze oplossingen bestrijken een zeer groot aantal scenario’s, maar de oorsprong van een project is altijd om het bestaande systeem te doen evolueren en de wil om te veranderen is daar de hoeksteen van.»

Wat is belangrijk om te weten in de wereld van het recht?

«Alles! De advocatuur moet zich ontwikkelen in een steeds veranderende sector en zich aanpassen aan nieuwe richtlijnen, aan de steeds grotere behoeften van hun cliënten, en tegelijk een werkritme aanhouden dat hen in staat stelt nieuwe zaken aan te nemen.

Het is dus absoluut noodzakelijk tijd te winnen door een aangepaste oplossing te implementeren die maximale flexibiliteit biedt.»

Enig advies voor de advocaten van vandaag?

«Ik zou hen willen zeggen niet bang te zijn voor innovatie en nieuwe technologieën te gaan gebruiken. Het kost altijd tijd om je aan te passen, maar het resultaat is het uiteindelijk zeker waard!»

Graag meer weten hoe onze spraakoplossingen u kunnen helpen? Laat dan hier uw gegevens achter en één van onze experten neemt zo snel mogelijk met u contact op.

Delen:

Andere interessante artikelen uit dit thema:

Scroll naar boven