Ploum shopt gretig bij andere kantoren

Delen:

Van links naar rechts: Mirjam Louws, Alexandra Danopoulos, Marijn van Tuijl, Petra Chao, Andre Jansen, Lucas Lustermans, Caspar Janssens, Matthijs Bolkenstein, Joost Kool, Jikke Biermasz en Sandra Vermeulen

Het Rotterdamse kantoor Ploum breidt fors uit. Twee partners van Eversheds Sutherland, een advocaat van Houthoff en het complete team Douane, handel en logistiek van Kneppelhout & Korthals stappen op 1 mei over naar de ‘Rotterdam Law Firm’.

Met deze nieuwe aanwinsten heeft het Rotterdamse advocaten- en notarissenkantoor al in de eerste maanden van 2019 de groeidoelstelling gerealiseerd waar eerder nog drie jaar voor werd uitgetrokken. Het kantoor doet het goed. In januari 2019 won Ploum nog de Gouden Toga en de Gouden Sleutel van Mr. voor de beste arbeidsmarktcommunicatie. Over 2018 (meetpunt: 1 januari 2019) was Ploum al de grootste stijger, met 30 procent meer advocaten in dienst, waardoor het kantoor van de 40e naar de 29e plaats steeg – toen nog met 52 advocaten. Worden de nieuwe advocaten meegerekend, dan zou Ploum nu eindigen op de 25e plek.

Met elf nieuwe mensen aan boord versterkt Ploum in een klap haar concurrentiepositie in het segment van de middelgrote kantoren in Nederland. “We halen met deze stap twee unieke juridische specialismen in huis,” zegt Rutger Ploum, managing partner van het kantoor.

Opmerkelijk is dat het team Douane, handel en logistiek van Kneppelhout & Korthals overstapt: Mirjam Louws, Petra Chao, André Jansen, Marijn van Tuijl, Caspar Janssens (hij blijft werkzaam in de civiele cassatiepraktijk), Jikke Biermasz en secretaresse Sandra Vermeulen. Ook Alexandra Danopoulos (bestuurs- en strafrecht) van dat kantoor gaat mee naar Ploum. Van Eversheds Sutherlands stappen partners Banking & Finance Lucas Lustermans en Matthijs Bolkenstein over, bij Houthoff betreft het advocaat Joost Kool (Banking & Finance).

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven