Ploum wint zowel Gouden Toga als Gouden Sleutel. CMS winnaar Gouden Bef

Delen:

Blije Ploum-partners Willem Leppink en Dorine ten Brink met de Gouden Toga, de vakjuryprijs

Rotterdam Law Firm Ploum is de grote winnaar geworden van de prijzen voor arbeidsmarktcommunicatie die Mr. jaarlijks uitreikt. Het kantoor won twee van de drie prijzen, namelijk de vakjuryprijs (Gouden Toga) en de Gouden Sleutel die werd uitgereikt door de jury van starters en studenten. CMS tenslotte was met de campagne Ben jij te slim om alleen advocaat te zijn de afgetekende winnaar van de publieksprijs: de Gouden Bef. Alle prijzen werden gisteren uitgereikt.

In het juryrapport worden lovende woorden gewijd aan de campagne van Ploum. De vakjury verwoordt dit als volgt: “De pay off van de campagne: ‘verstand van zaken is meer dan juridische kennis’ viel zeer in de smaak, evenals de mooi verzorgde beelden van cliënten, inclusief endorsement en de meelopende panter. Ploum presenteert zich in alle uitingen als een no-nonsense kantoor. Geworteld in de niet ‘lullen maar poetsen’ Rotterdamse mentaliteit. Maar wel met internationale uitstraling, dus Rotterdam Law Firm.”

Ook de jury van starters en studenten was enthousiast. Deze jury vond dat Ploum er het meest in slaagde om uit te dragen wat het karakter van het kantoor is en waar het voor staat: “Ze hebben echt hun best gedaan om te laten zien wie ze zijn. Op deze manier krijgen starters en studenten een heel duidelijk beeld over wat men kan verwachten van het kantoor.”

Net als andere jaren was er ook dit jaar bij de jury’s kritiek op het weinig onderscheidende karakter van sommige campagnes. In dit verband werd het begrip ‘relevant’ onderscheidend vermogen geïntroduceerd. Met andere woorden niet alles wat je onderscheidt van andere is relevant. Let ook daar op.

De verkiezing van de verschillende prijzen vond dit jaar voor het eerst plaats op basis van inzendingen zelf. Dit heeft zonder meer een positieve invloed gehad op de kwaliteit van de verkiezing. Kantoren moesten nu zelf inzenden en ook vonden er vorige week pitches plaats voorafgaand aan het juryberaad waar negen van de tien genomineerde kantoren acte de presence gaven.

De Gouden Sleutel, prijs van de jury van starters en stagaires werd uitgereikt door Mr.-publisher Charley Beerman aan Anamika Wilbrink, advocaat bij Ploum en model in een van de campagnebeelden.
De publieksprijs, de Gouden Bef, werd namens CMS in ontvangst genomen door Erwin Saelens, HR manager en Misha Verbeek, recruitment. Rechts Michiel van Kleef, managing editor Mr.
De winnaars van Ploum met vertegenwoordigers van reclamebureau 0to9
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven