Praktijkgroep ondernemingsrecht van DLA Piper versterkt

Delen:

DLA Piper advocaten, notarissen en belastingadviseurs maakt bekend dat Casper Hamersma als partner is toegetreden tot de praktijkgroep Ondernemingsrecht van het kantoor. Casper Hamersma is afkomstig van advocatenkantoor Stibbe.

Het aantrekken van Casper Hamersma ligt in lijn met de ambitie van het kantoor om de statuur van DLA Piper te bevestigen als leading global business law firm. Daarnaast wordt de dienstverlening van DLA Piper op het gebied van fiscaal recht significant versterkt door de aanstelling van de transfer pricing specialisten Ágata Uceda en Frank Schwarte, beiden afkomstig van KPMG.

Casper Hamersma is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, in het bijzonder in fusies & overnames en private equity gerelateerde transacties. Aan de Vrije Universiteit in Amsterdam studeerde hij rechten. Voorts behaalde hij in 2003 aan de London School of Economics and Political Science de Master graad in Law and Accounting. Casper Hamersma werkte ruim 11 jaar als medewerker en partner bij advocatenkantoor Stibbe.

In de 2009-editie van Legal 500 wordt Casper Hamersma als toonaangevend expert genoemd op het gebied van Corporate M&A en Private Equity.

Ágata Uceda is afkomstig van KPMG, waar zij negen jaar werkte in het Amsterdamse team van global transfer pricing services. Ágata heeft een economische achtergrond en behaalde haar Engels-Franse MBA aan de University of Edinburgh en aan de Ecole National des Ponts et Chaussess.

Frank Schwarte is eveneens afkomstig van KPMG en werkte twee jaar in het global transfer pricing services team. Frank is Master of Science (MSc) in de accountancy en was onder andere werkzaam bij de Belastingdienst. Ágata Uceda en Frank Schwarte zullen binnen de belasting-dicipline van de praktijkgroep Ondernemingsrecht de afdeling Transfer Pricing mede invulling geven.

Frans Stibbe, managing partner van DLA Piper: “Met deze drie aanwinsten bouwt DLA Piper het kantoor, in weerwil van de huidige economische tijden, de integrale praktijkvoering op het gebied van ondernemingsrecht en fiscaliteit significant verder uit. Casper heeft een diepgaande kennis en ervaring op het gebied van ondernemingsrecht en zal een sterke aanvulling zijn op de internationale dienstverlening die wij onze cliënten bieden.

Met de komst van Ágata en Frank zijn we in staat om op integrale wijze de ondernemingsrechtelijke en fiscale vraagstukken van onze internationaal opererende cliënten in al haar facetten te beantwoorden. Dit stelt ons als DLA Piper in staat om ons in de markt op dit terrein duidelijk te onderscheiden”.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven