Renate Punt-Huizer komt met team financieringspraktijk AKD versterken

AKD heeft Renate Punt-Huizer en haar team aangetrokken ter versterking van de financieringspraktijk. "Het team heeft een sterke reputatie in de Nederlandse maritieme sector en bedient zowel nationale als internationale cliënten in internationale scheepsfinancieringen en de verkoop en leasing van nieuwbouwschepen. Daarnaast bedient het team vele financiële instellingen en assisteert bij het hele traject van financieringstransacties (waaronder vastgoedfinancieringen), inclusief de notariële aspecten", aldus het kantoor. Het team is afkomstig van NautaDutilh.

Delen:

Renate Punt-Huizer en Romy Mattens (AKD)

Een van de teamleden van Punt-Huizer is Romy Mattens, ‘ook een bekende in de markt’. Punt-Huizer en Mattens hebben beiden ruime ervaring met vastgoedfinancieringen en verschillende financieringstransacties. “Het team van Renate versterkt zowel het Finance-team als de Transport & Trade-praktijk van AKD”, vertelt het kantoor, “bestaande uit advocaten, notarissen en fiscalisten. AKD versterkt haar positie onder meer onder industriële en maritieme cliënten en in de financiële sector.”

Vincent Bettonville, hoofd van het Banking & Finance-team van AKD: “Wij zijn ontzettend verheugd dat Renate en haar team ons komen versterken. Met hun ruime nationale en internationale ervaring, grote marktreputatie en diepe sectorspecifieke netwerk passen Renate en Romy en hun collega’s naadloos binnen het profiel van AKD, en voegen nog meer diepte en kwaliteit toe op vlakken waar wij als kantoor onze prioriteiten leggen. Dit stelt ons in staat om nationale en internationale cliënten die actief zijn in de cruciale transport- en logistieke sector volledig te bedienen, en het zendt een duidelijk signaal naar de markt dat wij een volledig aanbod aan ondersteuning op alle belangrijke juridische aspecten willen blijven aanbieden aan onze cliënten vanuit al onze vestigingen, inclusief Rotterdam.”

Punt-Huizer over haar overstap naar AKD: “Ik kijk uit naar deze nieuwe stap en om mijn bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en ambities van het Banking & Finance-team. AKD is een ontzettend mooi Beneluxkantoor met een duidelijke visie.”

 

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven