Rufus Abeln naar Ysquare

Delen:

Rufus Abeln

Rufus Abeln is per 16 september 2019 begonnen als advocaat bij Ysquare in Amsterdam. Daarvoor werkte Rufus als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek. Hij is gespecialiseerd in Commercial Litigation and Arbitration.

“Ysquare heeft als dispute resolution boutique een unieke positie en bouwt in korte termijn al een mooie praktijk op. Het is een prachtige kans om mij bij dit team van echte procesadvocaten te voegen. Het kantoor staat voor hoogwaardige juridische dienstverlening en betrokkenheid van de advocaten. We combineren inhoudelijke kennis met praktisch advies en uiteraard bijstand in procedures en arbitrages. Bij De Brauw heb ik de afgelopen jaren geadviseerd en geprocedeerd in nationale en internationale geschillen over uiteenlopende onderwerpen, waaronder (internationale) commerciële contracten, M&A- en joint venture-disputes, en kwesties als bestuurdersaansprakelijkheid, aandeelhoudersclaims en collectieve acties. Ik kijk er enorm naar uit bij te dragen aan de verdere opbouw en groei van de praktijk van Ysquare.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven