Sluijters benoemd tot Equity partner van Ploum Lodder Princen

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Stephan SluijtersPer 1 juli 2009 is Stephan Sluijters (1971) benoemd tot Equity partner van Ploum Lodder Princen Advocaten en Notarissen in Rotterdam. Stephan is al sinds 2006 aan de maatschap van het kantoor verbonden.

Zijn expertise ligt op het gebied van het brede ondernemingsrecht. De laatste jaren heeft Stephan zich verder gespecialiseerd op het terrein van het energierecht, een rechtsgebied dat momenteel sterk in beweging is. Stephan’s praktijk bestaat primair uit het begeleiden en adviseren omtrent transacties. Deels financieringen (in welk verband hij eerder de Grotius opleiding Financieringen en Zekerheden afrondde), deels overnames, fusies en joint ventures. De nadruk ligt daarbij duidelijk op grotere cliënten, in het bijzonder in het (internationale) energiesegment. Hij rondde in mei 2009 de post-doctorale leergang Energierecht af aan de VU Amsterdam. Stephan is onder meer lid van de Nederlandse Vereniging voor Energierecht. In de EMEA Legal 500 van 2009 wordt hij aanbevolen en ‘solution driven’ genoemd.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top