Personalia

Stephan den Hartog partner bij AZHA Avocats – Attorneys-at-Law

Stephan den Hartog

Stephan den Hartog (34) is per 1 juli benoemd tot partner bij AZHA Avocats – Attorneys-at-Law in Genève (Zwitserland). Tot die datum werkte hij als Legal Counsel bij Nestlé Nespresso S.A. Hij is gespecialiseerd in internationale arbitrage en economische sancties.

“Ik heb een brede achtergrond in litigation en internationale arbitrage na een carrière in de advocatuur die mij via Rotterdam (Loyens & Loeff N.V., 2009-2014, Corporate Litigation en M&A) en Parijs (Derains & Gharavi, 2014-2016, International Commercial en Investment Arbitration) in Genève heeft gebracht. Sinds eind 2016 ben ik in Zwitserland werkzaam geweest als in-house counsel van Nestlé Nespresso S.A., in welke rol ik mij onder meer heb toegelegd op de internationale uitbreiding van Nespresso en het begeleiden van verschillende (nationale en internationale) procedures.

Ik ben altijd onder de indruk geweest van de kwaliteit van de juridische expertise binnen Nestlé, het grootste voedingsmiddelenbedrijf ter wereld, maar de roep van de advocatuur (en in het bijzonder de internationale arbitrage) is altijd aanwezig gebleven.

Ik heb dan ook vol vertrouwen de stap genomen om samen met dr. Mercédeh Azeredo da Silveira AZHA op te richten. Dr. Azeredo da Silveira, advocaat in Genève, en ik hebben intensief samen gewerkt in Parijs bij Derains & Gharavi, wereldwijd één van de voornaamste kantoren gespecialiseerd in internationale arbitrage, en hebben beiden ruime ervaring met het begeleiden van internationale commerciële en investeringsgeschillen onder de reglementen van alle belangrijke arbitrage-instituten, inclusief ICC en ICSID.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Webmeester

Webmeester

Recente vacatures

Recente vacatures