Taco de Lange beëdigd tot notaris

Delen:

Taco de Lange, partner bij Lexence, is donderdag 5 februari beëdigd tot notaris. Taco: "De extra notarisplaats voor Lexence ligt in lijn met de groei die de vastgoedafdeling van Lexence doormaakt. Zeker in deze economische tijden is de behoefte aan gespecialiseerd, doelmatig en kostenbewust advies groot."

Taco is een van de circa 50 vastgoedjuristen van Lexence en gespecialiseerd op het gebied van (internationale en nationale) vastgoed transacties, vastgoed M&E, vastgoed financieringen en projectontwikkeling. Hij treedt daarbij op voor (internationale en nationale) institutionele beleggers, financiers, overheden en project ontwikkelaars. Naast zijn werk als notaris, geeft Taco les aan de Amsterdam School of Real Estate en is hij een vaste auteur van het tijdschrift Vastgoed Fiscaal en Civiel. In prestigieuze listings zoals de Legal 500 en de wereldeditie van de "Who is Who-Legal-2008" van de International Bar Association wordt Taco vermeld als een internationaal aanbevolen vastgoedjurist.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven