Partnerbijdrage van

Thuiswerk: zijn al uw medewerkers goed toegerust?

Het valt niet te ontkennen dat de pandemie een verschuiving in de juridische wereld teweeg heeft gebracht. Zij heeft operationele kwetsbaarheden blootgelegd, nieuwe kansen helpen indentificeren en kantoren gedwongen in versneld tempo te gaan digitaliseren. De grootste verandering die zich heeft voorgedaan, was de komst van thuiswerken. Ook advocatenkantoren hebben het werken op afstand ingevoerd - een breuk met de traditionele norm, maar nu beschouwd als het 'nieuwe normaal'. Het gebruik van digitale technologie maakte het voor veel advocatenkantoren mogelijk om verbonden te blijven om te overleven en te slagen.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Nood aan flexibiliteit

Traditioneel worden in advocatenkantoren taken gescheiden op basis van functies en verantwoordelijkheden. De werknemers hebben hun eigen werkstations met individuele licenties die zijn geconfigureerd op basis van hun rol. Toen COVID-19 vorig jaar tot pandemie werd uitgeroepen, moesten advocatenkantoren dringend op zoek naar een flexibele oplossing die hun werknemers in staat stelde thuis te werken, aangezien de meesten niet over een dergelijke set-up beschikten.

Efficiënt teamwork, zelfs op afstand

De juridische workflow kan complex zijn omdat er op meerdere niveaus moet worden samengewerkt tussen teamleden, afdelingen en cliënten. In een thuiswerksituatie is het dan ook van essentieel belang dat alle medewerkers over de juiste tools beschikken om even doeltreffend als op kantoor te kunnen blijven samenwerken. De juiste spraak-naar-tekst oplossing stelt advocatenkantoren niet alleen in staat om workflows en processen te stroomlijnen, maar maakt ook automatisering mogelijk die zorgt voor een betere samenwerking en een hogere productiviteit.

De spraak-naar-tekst oplossingen van Philips ondersteunen uw thuiswerkende teams en stellen elke medewerker in staat om thuis, onderweg en op kantoor even productief te blijven. Het gebruik van de cloud, geavanceerde spraaktechnologie en beveiliging zijn hierbij sleutelelementen. Om advocatenkantoren te helpen hun teams op afstand te ondersteunen, hebben wij het onderwerp onder de loep genomen en een top 5-lijst opgesteld van zaken die u kunt implementeren om succesvol thuiswerk te garanderen.

Download hier het gratis e-book met 5 tips en ontdek hoe u thuiswerk kunt versterken.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Speech Processing Solutions is een internationaal technologiebedrijf en een wereldwijde leider in dicteeroplossingen. Meer dan vier miljoen gebruikers wereldwijd werken met onze spraak-naar-tekst oplossingen…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top