Twee jaar geleden afgestudeerd: Job Middelkoop (AKD)

Twee jaar geleden rondde Job Middelkoop zijn master ondernemingsrecht af en begon hij bij de praktijkgroep M&A van AKD. In een interview kijkt Job terug op de afgelopen twee jaar.

Delen:

Job Middelkoop

Job herinnert zich nog goed dat toen hij startte, hij de enige advocaat-stagiair was in een team met twee partners, van wie er één managing partner. Dat was in het begin even slikken, hij had veel vragen en hij wilde ze niet “de hele tijd wilde lastig vallen”. Maar dit triggerde hem ook om zelf na te denken: “hoe zit dit precies en wat vind ik hiervan? Je krijgt snel eigen verantwoordelijkheid hierdoor en dat is erg fijn. Daarnaast werd mij al snel duidelijk dat ik altijd bij een van de partners terecht kan.”

Bij deals neemt Job vaak de rol van projectmanager op zich. “Het is mijn taak om het proces te overzien, de deadlines te bewaken en ervoor te zorgen dat alle partijen de juiste documentatie ontvangen. Ik controleer altijd zelf of ik de tekst zoals opgeschreven begrijp. Want als ik het niet begrijp, begrijpt de klant het ook niet.”

Benieuwd naar het hele verhaal van Job? Kijk hier!

 

Weet jij ook iemand die Starter van de week zou kunnen zijn? Mail dan naar: starter@mr-magazine.nl.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven