Twee partnerschapspromoties bij DLA Piper

Delen:

DLA Piper, advocaten, notarissen en belastingadviseurs maakt bekend dat met ingang van 1 januari 2010 Hélène Bogaard en Hendrik Bennebroek Gravenhorst zijn gepromoveerd tot partner. Met deze benoeming komt het aantal partners bij het kantoor in Amsterdam op 30.

Hélène BogaardHélène Bogaard (1971) is als partner benoemd bij de praktijkgroep Employment, Pensions & Benefits. Hélène is deskundig op alle terreinen van het arbeidsrecht, zowel collectief als individueel, en adviseert vooraanstaande nationale en internationale ondernemingen. Zij heeft diepgaande ervaring op het gebied van het arbeidsrecht in M&A transacties, outsourcingstransacties, financierings-transacties, reorganisaties, integratie- en harmonisatietrajecten, medezeggenschap en het pensioenrecht.

Hendrik Bennebroek GravenhorstBinnen de praktijkgroep Corporate van DLA Piper is Hendrik Bennebroek Gravenhorst (1971) benoemd als partner. Hij heeft brede ervaring met de notariële aspecten van het ondernemingsrecht. Hij adviseert Nederlandse en internationale bedrijven op het gebied van corporate governance, private equity transacties, (fiscale) herstructureringen, joint ventures en algemene M&A. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in het opzetten en herstructureren van beleggingsfondsen. Hendrik geeft sinds 2008 leiding aan de Beleggingsfondsenpraktijk van het Amsterdamse kantoor van DLA Piper. Met de benoeming van Hendrik wordt verdere invulling gegeven aan de uitbouw van de Corporate groep van DLA Piper.

Beide partners zullen, elk op hun eigen rechtsgebied, de commerciële rechtspraktijk van DLA Piper verder versterken.

Frans Stibbe, Managing Partner bij DLA Piper Nederland, zegt hierover: “Wij zijn verheugd met de benoeming van deze twee veelbelovende nieuwe partners binnen ons Amsterdamse kantoor. Het zijn uitstekende en ambitieuze professionals. Cliënten hebben over de kwaliteit van hun dienstverleningen dan ook niets dan lof. Deze partnerschapspromoties sluiten naadloos aan bij de ambitie van het kantoor om zich te kunnen profileren als de leading global business law firm”.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven