Versterkingen bij 2Blegal advocaten

Delen:

2Blegal advocaten te Amsterdam heeft zich versterkt met Sjoerd van der Velde en Florestan van ‘t Hek.

Sjoerd van der VeldeSjoerd van der Velde zal op 15 september 2009 als partner Arbeidsrecht werkzaam zijn bij 2Blegal advocaten in Amsterdam. Van der Velde zal leiding geven aan de Arbeidsrechtsectie en zich toeleggen op de verdere groei ervan. Hiervoor was Van der Velde 8 jaar werkzaam bij Lexence advocaten en notarissen in Amsterdam.

Florestan van 't HekPer 1 september jl. is Florestan van ‘t Hek in dienst getreden bij 2Blegal als advocaat ondernemingsrecht. Florestan is hiervoor bijna 7 jaar bij Baker & McKenzie Amsterdam werkzaam geweest als advocaat in de ondernemingsrechtpraktijk. Florestan is onder meer gespecialiseerd in Fusies en Overnames. Florestan zal de ondernemingsrechtelijke praktijk van 2Blegal verder helpen uitbouwen en zich ook richten op Corporate Litigation.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven