Zahra Samadi: ‘AKD biedt mij de flexibiliteit die ik nodig heb’

Zahra Samadi is in 2015 als student begonnen bij AKD. Nu is ze advocaat, en moeder. Zahra vertelt hoe het haar lukt om als jonge werkende moeder verschillende bordjes in de lucht te houden.

Delen:

Zahra Samadi

“Om mijn werk en mijn gezin te kunnen combineren, heb ik veel flexibiliteit nodig. Ik ben blij te kunnen zeggen dat AKD mij gelukkig alle flexibiliteit geeft die ik nodig heb. Ze geven me de vrijheid om mijn werk precies zo in te richten dat ik zowel een goede advocaat als een goede moeder kan zijn”, vertelt Zahra. “Het is zeker een uitdaging om zowel verschillende bordjes in de lucht te houden. Maar ik haal veel plezier en voldoening uit mijn werk en mijn cliënten. Daarnaast geeft het team mij de ruimte om te groeien als persoon en als professional”. Lees hier het hele interview.

Weet jij ook iemand die Starter van de week zou kunnen zijn? Mail dan naar: starter@mr-magazine.nl.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven