Lexence

Wij zijn Lexence. Persoonlijk en ’to the point’. Bij ons weet je altijd bij wie je aan tafel zit, waar je aan toe bent, en waar het naar toe gaat. We zijn wars van hiërarchie en komen graag snel tot de kern. Want gevraagd of ongevraagd: we zijn nogal pragmatisch. Met grondige analyses en scherpe antwoorden. Wij noemen het ‘de nieuwe zakelijkheid’. Die geeft ondernemingen de wendbaarheid om vooruit te komen in deze tijd. En we begrijpen die noodzaak, want zo’n onderneming zijn we zelf ook.

Kleine teams, één Lexence

Wij zijn Lexence, sinds 1992. Met 170 kantoorgenoten voeren we een brede advocaten- en notarispraktijk op tien specifieke rechtsgebieden. Onze mentaliteit? Persoonlijk en to the point.

Onze getalenteerde teams ontwikkelen zich continu op het gebied van arbeidsrecht, banking and finance, commercial contracts, corporate/M&A, huurrecht, litigation, omgevingsrecht, notariaat ondernemings- en vastgoedrecht, en vastgoedontwikkeling en transacties. Door middel van grondige analyses en scherpe antwoorden geven we ondernemingen de snelheid en wendbaarheid om vooruit te komen.

Wil je meer over Lexence weten? Kijk op onze website www.lexence.com of neem contact op met onze recruiter.

Rafke Rutten
M: +31 6 1149 9502
E: r.rutten@lexence.com

Lexence

Amstelveenseweg 500
1081 KL Amsterdam

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels intern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

Midkap en middelgrote organisaties

Doelregio

Nationaal

Vacatures bij Lexence

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Scroll naar boven