Carrièrewisselingen AKD, NautaDutilh, Eversheds Faasen

Delen:

Deze week onder andere carrièrewisselingen bij AKD, NautaDutilh en Eversheds Faasen en de start van nichekantoor BNCL door Wessel Bosse.

Advocaten- en notariskantoor AKD heeft Klaas Meersma per 16 september benoemd tot partner. Hij is afkomstig van Houthoff Buruma en versterkt de vakgroep Overheid & Onderneming in Amsterdam. Meersma houdt zich met name bezig met het adviseren van zorgaanbieders over financiering, samenwerking en vastgoed.

Wessel Bosse, notaris en partner van Kennedy Van der Laan, specialist op het gebied van het internationaal vennootschaprecht, is voor zichzelf begonnen met zijn nichekantoor onder de naam BNCL, Bosse Notaris Corporate Law (www.bncl.nl). Het is de derde partner, na Coen Drion en Eberhard van der Laan, die het kantoor binnen korte tijd verlaat.

Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van NautaDutilh op 17 september zijn drie nieuwe partners en een associate partner benoemd. Daarnaast is Madelon de Blok in dienst getreden als senior associate en is David van Dijk benoemd tot partner

Arjan ScheltemaArjan Scheltema is sinds 2002 als advocaat verbonden aan NautaDutilh en is gespecialiseerd in kapitaalmarkt- en financieringstransacties, meer in het bijzonder securitisations en covered bonds. Eerder was hij docent aan de Universiteit van Leiden, waar hij in 2003 ook promoveerde op de goederenrechtelijke werking van de ontbindende voorwaarden.

Herman Speyart is gespecialiseerd in het Nederlandse en Europese mededingingsrecht en alle andere gebieden van het EU-recht.

Greet Wilkenhuysen is gespecialiseerd in grensoverschrijdende, corporate transacties zoals fusies en overnames, joint ventures en internationale corporate reorganisaties.

Herbert Reimers is benoemd tot associate partner en is sinds 2007 als advocaat aan NautaDutilh verbonden. Hij is gespecialiseerd in externe verslaggeving, jaarrekeningenrecht, regelgeving met betrekking tot het accountantsberoep en het belastingrecht.

Madelon de BlokMadelon de Blok is in dienst getreden als senior associate bij NautaDutilh. Zij werkte hiervoor bij de vastgoedpraktijk van Boekel de Nerée. Madelon adviseert en procedeert op het gebied van vastgoed, waarbij de nadruk ligt op commercieel vastgoed waaronder huurzaken, ontwikkelingen, koop- en verkoop van commercieel vastgoed.

Madelon is in 2005 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden en heeft in 2009 de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht afgerond. Zij is lid van de Vereniging Jonge Onroerend Goed Juristen, DWIRE en Young Urban Land Institute.

NautaDutilh heeft David van Dijk benoemd tot partner. Zijn komst betekent voor NautaDutilh een verdere versterking van haar positie in de commerciële vastgoedpraktijk. In de vastgoedsector geldt David van Dijk als een van de juridische experts van Nederland.

Ralph Kröner (60) wordt per 15 september 2010 Of Counsel bij Eversheds Faasen. Na een lange staat van dienst bij Simmons & Simmons en haar rechtsvoorgangers heeft Ralph Kröner besloten om zich aan te sluiten bij het internationale advocatenkantoor Eversheds.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven