Carrièrewisselingen bij Boels Zanders, Van der Stap Notarissen, Brinkhof

Delen:

Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de webredactie zijn binnengekomen.

Chantal van OijenBoels Zanders Advocaten heeft met ingang van 1 september 2015 Chantal van Oijen benoemd tot nieuwe directeur van haar kantoor. Zij wordt daarmee lid van het Dagelijks Bestuur van Boels Zanders, samen met managing partners Jean-Luc Coenegracht en Wim Eikendal.

Inge van SliedregtInge van Sliedregt is per 1 september 2015 overgestapt naar Van der Stap Notarissen. Hiervoor was Inge ruim 13 jaar werkzaam als kandidaat-notaris bij Ploum Lodder Princen. Inge is gespecialiseerd in het notariële ondernemingsrecht en zal de ondernemingsrechtpraktijk van Van der Stap Notarissen verder helpen uitbouwen.

Bram BraatPer september 2015 zal Bram Braat als counsel het mededingingsrecht team van Brinkhof versterken. Bram heeft jarenlange ervaring op het gebied van het aanbestedingsrecht, met name in de ICT, OV en Life Sciences en Healthcare sectoren.

Marjolein Westerbeek (1980) is op 1 september 2015 toegetreden als partner bij advocatenkantoor Legaltree. Zij is gespecialiseerd in individueel en collectief (internationaal) arbeidsrecht. Westerbeek stapt over van Kennedy Van der Laan in Amsterdam, waar zij sinds 2004 advocaat arbeidsrecht was en overwegend grote werkgevers adviseerde.

Robert MasmanHogan Lovells Amsterdam heeft banking & finance advocaat Robert Masman (40) aangetrokken als partner. Robert adviseert banken, andere financiële instellingen en (inter)nationale ondernemingen over financierings- en kapitaalmarkttransacties.

In juli, augustus en september jongstleden is Valegis Advocaten in Den Haag versterkt met de komst van Mart Dijkstra, Armando Mosele en Dick van Deventer.
Mart Dijkstra (1986) maakte medio juli 2015 de overstap van Trip Advocaten & Notarissen in Groningen naar Valegis Advocaten. Hij houdt zich bezig met het contractenrecht en civiel vastgoed.
Armando Mosele (1976) was verbonden aan EBH Elshof Advocaten te Delft en is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het aansprakelijkheidsrecht. Sinds 1 augustus 2015 is hij werkzaam bij Valegis Advocaten.
Per 1 september 2015 is Dick van Deventer (1984) in dienst getreden van Valegis Advocaten. Hij houdt zich bezig met het arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht en werkte achtereenvolgens bij Bird & Bird LLP in Den Haag en SørensenWeijers&Co in Rotterdam.

Loes WeversLoes Wevers heeft zich per 1 september 2015 aangesloten bij Boontje Advocaten Arbeidsrecht in Amsterdam, een toonaangevend nichekantoor. Loes was voor haar overstap vijf jaar als advocaat werkzaam bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. Zij heeft zowel ervaring in het arbeidsrecht als het ambtenarenrecht.

Per 1 september 2015 zal advocaat mw mr Raldy van Manen haar juridische carrière voortzetten middels haar eigen advocatenkantoor Van Manen Advocatuur in Woerden.

Ard WallastIn augustus arbeidsrecht advocaat Ard Wallast gestart bij Kennedy Van der Laan. Ard (1982) adviseert met name op het gebied van individueel en collectief ontslagrecht (reorganisaties en herstructureringen), medezeggenschapsrecht en wijziging van arbeidsvoorwaarden.

Herman RuiterPer 1 oktober 2015 start Herman Ruiter bij FrieslandCampina als Claims and Litigation Counsel. Hij is afkomstig van advocatenkantoor Spigt Dutch Caribbean te Curacao waar hij een brede commerciele procespraktijk voerde.

Christoph ButerMet ingang van 1 september 2015 treedt Christoph Buter in dienst van Windunie Groep. Bij Windunie wordt hij verantwoordelijk voor alle juridische zaken van het bedrijf, een nieuwe rol in de groeiende en ambitieuze organisatie. “Een prachtige kans om mijn eerder opgedane kennis en ervaring in de energiesector (Oxxio/Eneco, BENG!) in te zetten bij Nederlands grootste producent en ontwikkelaar van wind op land, die als missie heeft de realisatie van rendabele duurzame energie in lokaal eigendom in Nederland en daarmee een belangrijke rol speelt in de transitie naar duurzame energie.”

Greenberg Traurig heeft Rob van Eldik aangetrokken om als Of Counsel leiding te geven aan de arbeidsrechtpraktijk van haar Amsterdamse vestiging. Van Eldik beschikt over uitgebreide ervaring met transactie gerelateerd arbeidsrecht. Daarnaast adviseert en procedeert hij op het gebied van individuele en collectieve ontslagen, reorganisaties en grensoverschrijdende arbeidsrechtzaken. Van Eldik is afkomstig van Freshfields Bruckhaus Deringer, waarvoor hij werkzaam was in Amsterdam en Hong Kong.

Jelle Menalda van SchouwenburgJelle Menalda van Schouwenburg is per 1 augustus gestart bij CorporateWise. Menalda van Schouwenburg was voorheen werkzaam als senior associate bij advocatenkantoor Allen&Overy en als Senior Legal Counsel M&A bij telecomprovider VimpelCom.

Stefan HoltermanOp 1 juni jongstleden is Mr. Stefan Holterman als advocaat ondernemingsrecht en financieel recht bij Wijn & Stael Advocaten in Utrecht in dienst getreden. Stefan Holterman richt zich op het adviseren en procederen op het gebied van de ondernemingsrechtelijke contracten en enquêteprocedures.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven