Carrièrewisselingen bij Clifford Chance, Baker & McKenzie

Delen:

Deze week weer een uitgebreid overzicht van carrièrewisselingen bij Trip Advocaten & Notarissen, Clifford Chance, Baker & McKenzie, Vestius Advocaten, SmeetsGijbels, Marree en Dijxhoorn Advocaten en De Gier | Stam & Advocaten.

Teun AkkermansPer 1 juni 2011 heeft mr. Teun Akkermans de overstap gemaakt van Marree en Dijxhoorn Advocaten te Amersfoort naar de Insolventiesectie van RWV Advocaten te Leiden. Nu de advocaten van RWV Advocaten regelmatig worden benoemd tot curator in middelgrote failliete ondernemingen, kunnen ze deze specialist goed gebruiken. Naast het insolventierecht houdt Teun zich bezig met het ondernemingsrecht. Bijzonder nog om te vermelden is dat zijn scriptie, genaamd “De informele reorganisatie van insolvente ondernemingen”, in 2009 is uitgegeven in boekvorm.

Het internationale advocatenkantoor Clifford Chance heeft vijf associates benoemd tot counsel, namelijk: Sylvia van der Heyden, Gijs Kikkert, Line Poliquin, Jan-Joost van Rijsbergen en Steven Verschuur.
Sylvia van der Heyden (33) is werkzaam binnen de praktijkgroep Banking & Finance. Sylvia is gespecialiseerd in bank- en financieringsrecht. Gijs Kikkert (34) is als kandidaat-notaris werkzaam binnen de praktijkgroep Corporate. Line Poliquin (35) is werkzaam binnen de praktijkgroep Corporate en maakt deel uit van de wereldwijde TMT groep. Jan-Joost van Rijsbergen (37) is werkzaam binnen de praktijkgroep Banking & Finance. Steven Verschuur (33) leidt het mededingingsteam van kantoor Amsterdam.

Jurjen BeversBaker & McKenzie heeft per 1 juli 2011 Jurjen Bevers benoemd tot partner binnen de fiscale praktijk. Dit brengt het totale aantal partners op 42. Tevens is per 1 juli de samenstelling van het bestuur gewijzigd. Jurjen Bevers is sinds 2002 werkzaam voor Baker & McKenzie Amsterdam en is fiscalist binnen de Corporate Tax praktijk.
Wouter Paardekooper treedt per 1 juli 2011 toe tot het bestuur van Baker & McKenzie Amsterdam. Paardekooper volgt Marc van Campen op die afscheid neemt als bestuurslid.

Joost KuhlmannJoost Kuhlmann is recentelijk door de Rechtbank Utrecht beëdigd tot advocaat. Kuhlmann is werkzaam bij De Gier | Stam & Advocaten te Utrecht, een nichekantoor op het gebied van ICT en intellectuele eigendom. Hij is werkzaam voor de sectie IT-recht.

Wegens sterke groei van de notariële praktijk breidt Trip Advocaten & Notarissen uit met drie nieuwe juristen. Per 20 juni is notaris mr. Kanter Breuker begonnen op de vestiging van Trip in Leeuwarden. Tegelijk met Kanter Breuker is kandidaat-notaris mr. Gerber van Driel gestart in Leeuwarden. Breuker en Van Driel zijn afkomstig van AGW Notarissen. Het notariaat van Trip breidt verder uit met de komst van kandidaat-notaris mr. Arie Mes, die kort na de zomer zal starten in Groningen.

Bram de Haas van DorsserVestius Advocaten heeft per 1 juli jl. een nieuwe partner benoemd: Bram de Haas van Dorsser heeft uitgebreide ervaring op het gebied van fusies en overnames. Daarnaast adviseert en procedeert hij over een breed scala van ondernemingsrechtelijke aspecten, waaronder joint ventures, aandeelhoudersgeschillen, bestuurdersaansprakelijkheid en commerciële contracten.

Lonneke TimmermansLonneke Timmermans is met ingang van 1 juli 2011 benoemd tot partner/aandeelhouder van SmeetsGijbels. Zij is sinds 2001 advocaat en vanaf februari 2007 werkzaam bij SmeetsGijbels. In 2009 heeft Lonneke de vestiging Amsterdam van SmeetsGijbels mede opgezet. Lonneke is naast advocaat ook scheidingsbemiddelaar en collaborative divorce lawyer.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven