Carrierèwisselingen bij Croon Advocaten, Eversheds Faasen

Delen:

Deze week in het overzicht een partner benoeming bij Croon Advocaten en Eversheds Faasen. Verder is Prof. mr. Bob Wessels door de Europese Commissie benoemd als lid van de Insolvency Law Expert Group (ILEG).

Gert van ‘t Hoff is per 1 mei 2010 als partner toegetreden tot Croon Advocaten te Den Haag. Hij is, evenals zijn nieuwe kantoor, gespecialiseerd in bouw- en aanbestedingsrecht. Van ‘t Hoff was partner bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn advocaten en notarissen.

Vastgoedspecialist Paul Goedvolk is met ingang van 1 juni partner bij Eversheds Faasen, onderdeel van het internationale advocaten- en notarissenkantoor Eversheds. Binnen het notariaat van Eversheds Faasen gaat hij zich bezighouden met overdrachten van zakelijk vastgoed, (her)financieringen, zekerheden, projectontwikkeling, transacties voor (semi) overheden en advisering in projecten met vastgoedcomponenten.

Prof. mr. Bob Wessels is door de Europese Commissie benoemd als lid van de Insolvency Law Expert Group (ILEG). Deze expertgroep adviseert over een nieuw stelsel voor crisismanagement, reorganisatie en insolventie van banken, in het bijzonder bij grensoverschrijdende groepen van bank. Wessels is juridisch adviseur in Dordrecht en hoogleraar internationaal insolventierecht Universiteit Leiden. Hij is op dit terrein gasthoogleraar in New York en Riga.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven