Carrierèwisselingen bij Dijkstra Voermans, Loyens & Loeff, Van Doorne

Delen:

Heel Nederland is ingesneeuwd, maar de carrièrewisselingen aan het einde van het jaar gaan gewoon door. Deze week met een uitbreiding van Dijkstra Voermans, benoemingen tot notaris bij Loyens & Loeff, een bestuurswisseling bij Van Doorne en een toetreding tot JPR Advocaten.

Dijkstra Voermans breidt sectie IE, Media & ICT uit met Bert-Jan van den Akker

Bert-Jan van den AkkerDijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat breidt haar sectie IE, Media & ICT per 1 januari 2010 uit met de komst van Bert-Jan van den Akker (1973).

Bert-Jan zal zich binnen Dijkstra Voermans vooral gaan bezighouden met de op- en uitbouw van de Intellectuele Eigendoms Praktijk. Door zijn achtergrond in zowel de advocatuur als het bedrijfsleven, zijn praktische directe aanpak en zijn ruime ervaring in diverse branches, is hij van meerwaarde voor iedere onderneming en particulier die op wat voor manier dan ook te maken krijgt met een IE-kwestie, zoals de bescherming van namen en producten of het optreden tegen namaak.

Bert-Jan heeft ruim 10 jaar ervaring in het IE-recht. Zo werkte hij na zijn studie onder meer als advocaat bij CMS Derks Star Busmann waar hij zich binnen de sectie IE & ICT specialiseerde in het auteursrecht, merken- en modellenrecht, reclame- en mediarecht. De afgelopen jaren was hij werkzaam in het bedrijfsleven als IP Counsel bij G-Star Raw. In die functie was hij onder meer verantwoordelijk voor de bescherming en handhaving van de IE-rechten van G-Star wereldwijd. Bert-Jan is lid van diverse internationale specialistenverenigingen en is ondermeer bestuurslid van de internationale merkenvereniging Marques en lid van de redactie van het BMM-bulletin.

Met zijn overstap keert hij terug in de advocatuur en zal hij vanaf 1 januari 2010 zijn uitgebreide kennis en ervaring gaan gebruiken bij het uitbouwen van de sectie IE, Media & ICT bij Dijkstra Voermans.

Guido Portier en Jurriaan van der Stok zijn benoemd tot notaris

Mr. Guido Portier en mr. Jurriaan van der Stok MRE, vennoten bij Loyens & Loeff, zijn benoemd tot notaris te Amsterdam, respectievelijk Rotterdam. Zij zijn op 3 december, respectievelijk 11 december beëdigd. Loyens & Loeff telt door deze benoemingen in totaal zestien notarissen en heeft hiermee de grootste notariële praktijk van Nederland.

Guido PortierMr. Guido Portier adviseert Nederlandse, Amerikaanse en Europese ondernemingen, multinationals en pensioenfondsen over herstructuringen, fusies, splitsingen, overnames, joint ventures, corporate en pension fund governance en op het gebied van het ondernemingsrecht in brede zin. Daarnaast heeft hij uitgebreide ervaring in het begeleiden van internationale financieringen.

Jurriaan van der StokMr. Jurriaan van der Stok MRE is gespecialiseerd in commercieel vastgoed, vastgoedtransacties en vastgoedgerelateerd ondernemingsrecht. Hij heeft ervaring met commerciële vastgoedtransacties, het opzetten van samenwerkingsvormen en beleggingsstructuren, en met algemene advisering aan bedrijven en overheden over vastgoedvraagstukken en de daaraan gerelateerde fiscale problematiek.

Bestuurswisseling bij Van Doorne

Per 1 januari 2010 is Thijs Clement benoemd tot managing partner van Van Doorne N.V. te Amsterdam. Hij neemt deze rol over van Onno Boerstra. Naast de managing partner bestaat het management team uit Hetty Fenton, belast met Operations.

Boerstra geeft nu het stokje door aan Thijs Clement, advocaat en fiscalist, en sinds 1 januari 2002 verbonden aan Van Doorne. Thijs stelt zich ten doel “om te blijven investeren in ons menselijk kapitaal en groei te stimuleren, ook in lastigere tijden”. “Het centraal stellen van onze cliënten en consistent kwaliteit leveren werpt zijn vruchten af. We zitten op het juiste spoor en op die route gaan we door.”

Erna Pieters treedt toe tot maatschap JPR Advocaten

Erna Pieters zal per 1 januari 2010 tot de maatschap JPR Advocaten toetreden.

Erna Pieters (39) werkt sinds 1 januari bij JPR Advocaten. Hiervoor heeft Erna Pieters gewerkt bij Vitringa Advocaten. Pieters is gespecialiseerd in het bouw-, aanbestedings- en ondernemingsrecht. Als columniste schrijft zij regelmatig een artikel (in de Cobouw)over aanbestedingsrecht.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven