Carrièrewisselingen bij Heussen Advocaten & Notarissen, Allen & Overy, Dentons Boekel

Delen:

Hieronder een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de (web)redactie zijn binnengekomen.

Suzanne BeijersbergenSUZANNE BEIJERSBERGEN versterkt sinds 1 april als advocaat-medewerker de ondernemingsrechtpraktijk van Heussen Advocaten & Notarissen in Amsterdam. Beijersbergen zal zich verder specialiseren binnen de fusie- en overnamepraktijk.

Allen & Overy heeft per 1 mei  JONATHAN HEERINGA en JASPER DE JONG tot partner benoemd, in respectievelijk de International Capital Markets en de Corporatepraktijkgroep. Heering is gespecialiseerd in debt capital markets en asset-backed financieringstransacties; De Jong is ondernemingsrechtadvocaat, met een sterke focus op private equity.

Dirk-Jan GondrieDIRK-JAN GONDRIE is benoemd tot partner bij Dentons Boekel. Gondrie is vastgoedadvocaat en houdt zich bezig met commerciële vastgoedtransacties. Hij is sinds 2010 werkzaam bij het kantoor, dat toen nog Boekel heette. Gondrie doceert tevens aan de Amsterdam School of Real Estate.

Clifford Chance heeft per 1 mei MARIAN SCHEELE en ROBERT SMITS benoemd tot co-leads van de Amsterdamse Funds & Investment Management Group. Scheele is sinds 2012 en Smits sinds 1999 aan Clifford Chance verbonden. ILSE VAN GASTEREN is per 1 mei benoemd tot partner. Van Gasteren legt zich toe op financiering, herstructurering en insolventie.
Verder heeft Clifford Chance per 1 mei drie counsels benoemd: NIENKE VAN STEKELENBURGH, BOUDEWIJN VERMEER (beiden Financial Markets Group) en EVERT VERWEY (Litigation & Dispute Resolution). Van Stekelenburgh legt zich toe op overnamefinanciering en financiering van vorderingen en commodities, Vermeer op financiering met vreemd vermogen (leveraged finance) en algemene zakelijke kredietverlening. Verwey adviseert banken, ondernemingen en hun (toezichthoudende) bestuurders die geconfronteerd worden met procedures rond insolventies en de uitwinning van de zekerheden.

Per 1 mei  is REMCO HEEREMANS directeur van De Letselschade Raad. Heeremans volgt Theo Kremer op, die sinds oktober de functie van directeur heeft waargenomen.

Valerie SijberdenVALERIE SIJBERDEN is per 1 april overgestapt van Simmons & Simmons naar Dirkzwager advocaten en notarissen. Ze is advocaat-medewerker bij de sectie Ondernemingsrecht in Arnhem.

Sinds 1 mei  is JUDITH VIEBERINK werkzaam als advocaat-medewerker bij DVDW Advocaten in Den Haag binnen het team van ondernemingsrecht. Vieberink is gespecialiseerd in privacyrecht, ICT-recht en cyber security.

Peter GoesPETER GOES is sinds 1 mei  advocaat bij het Rotterdamse Windt Le Grand Leeuwenburgh, dat zich richt op ondernemingsrecht. Hij heeft ervaring met public en cross border M&A, private equity en board room consulting. Goes is afkomstig van Linklaters.

Jean SchoonbroodJEAN SCHOONBROOD is per 1 april  toegetreden als notaris en partner bij Zuidbroek ondernemingsrecht-notarissen in Amsterdam. Hij was hiervoor partner bij De Brauw Blackstone Westbroek.

Simmons & Simmons heeft per 1 mei  RENÉ VAN ELDONK benoemd tot country head voor Nederland. Hij blijft naast zijn nieuwe rol ook partner en praktijkgroepleider Financial Markets. Van Eldonk is de opvolger van Pieter van Uchelen, die als partner en advocaat actief blijft voor Simmons & Simmons.

Rolf de GrootROLF DE GROOT is op 1 mei aangetreden als de voorzitter van de Geschillencommissie Zorgverzekeringen. Hij was bijna 38 jaar advocaat bij Pels Rijcken.

Linklaters Amsterdam heeft per 1 mei VINCENT GERLACH benoemd tot counsel in de arbeids- & pensioenrechtpraktijk en JAAP GELEIJNS tot managing associate in  de ondernemingsrechtpraktijk. Gerlach is gespecialiseerd in individueel en collectief arbeids- en pensioenrecht, met een bijzondere focus op medezeggenschap en beloningen. Geleijns is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, fusies en overnames, private equity en openbare biedingen.

DLA Piper heeft PHILIP JONKER (Corporate) en WOUTER DE CLERCK (Litigation & Arbitration) per 1 mei tot legal director benoemd. ADAM ABOU HABAGA (Finance & Projects) en LAURA SMIT (Corporate) zijn tot senior associate gepromoveerd. Daarnaast versterkte het kantoor de Real Estate-praktijk met associate PIETER JONKERS. Hij is gespecialiseerd in vastgoedtransacties, huurrecht en projectontwikkelingen en is afkomstig van Loyens & Loeff.
Het Intellectual Property & Technology-team wordt versterkt met senior associate OLIVIER TER BRAKE. Ter Brake is octrooigemachtigde en werkte hiervoor bij biotechbedrijf uniQure. Hij heeft uitgebreide kennis van de Life Sciences sector.

David de SwaanDAVID DE SWAAN is per 1 mei benoemd als chief operating officer (COO) en lid van het dagelijks bestuur van Osborne Clarke. De Swaan is verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering van het kantoor. De Swaan was eerder advocaat bij Stibbe en bekleedde daarna managementposities bij Euronext en Frame Publishers.

Per 1 mei 2018 is het team van Delissen Martens versterkt met twee nieuwe advocaten: VERA BALVERS en RIK BUITENHUIS. Balvers is specialist op het gebied van aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht en huur- en vastgoedrecht. Buitenhuis is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht.

Stibbe in Amsterdam heeft JOHAN VROLIJK, ROBERT STEEG en VALERIE VAN ‘T LAM benoemd tot counsel. Vrolijk (38) is als advocaat-belastingkundige gespecialiseerd op het gebied van vastgoedfiscaliteit, (internationale) loonheffingen, investment management, private equity-transacties en M&A. Steeg (40) is een specialist op het gebied van loan finance en Van ‘t Lam (42) op het gebied van omgevingsrecht (met een focus op het milieurecht), circulaire economie en toezicht en handhaving.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven