Carrierèwisselingen bij Legal People, BarentsKrans, GMW Advocaten

Delen:

Deze week weer enkele carrierèwisselingen bij Legal People, BarentsKrans N.V., GMW Advocaten, KBS Advocaten en 2BW Advocaten.

Friso van Deursen is als partner teruggekeerd bij Legal People. Naast het oppakken van zijn praktijk, zal hij met Erwin Bouwman de directie voeren. Friso van Deursen (40) was eerder werkzaam bij Legal People van 2000 tot eind 2009. Hij was het afgelopen half jaar actief als coach voor topjuristen en –executives.

Jeffrey KoeneckeBarentsKrans N.V. heeft Jeffrey Koenecke aangesteld als partner bij de sectie Vastgoed. Hij komt van Loyens & Loeff, waar hij de laatste vier jaar kandidaat-notaris was bij de sectie Commercieel Vastgoed.

Jeffrey is gespecialiseerd in commercieel vastgoed. Zijn komst past goed in het beleid van BarentsKrans om de commerciële vastgoedpraktijk verder uit te bouwen. In nauwe samenwerking met 14 andere in vastgoed gespecialiseerde advocaten en (kandidaat-)notarissen zorgt Jeffrey ervoor dat cliënten over alle juridische aspecten van een vastgoedtransactie worden geadviseerd. Het is de bedoeling dat Jeffrey bij BarentsKrans in de nabije toekomst zal worden benoemd tot notaris.

Marieke MorshuisMet ingang van 1 juli 2010 is Marieke Morshuis benoemd tot associate partner bij GMW Advocaten. Marieke Morshuis is sinds 2000 aan GMW Advocaten verbonden. Zij maakt sindsdien deel uit van de sectie familierecht. Daarnaast heeft zij de afgelopen jaren als één van de eerste advocaten in Nederland een gespecialiseerde praktijk op het gebied van erfrecht opgezet.

Danielle Zwartjens zal per oktober Beer Advocaten verlaten om in dienst te treden bij KBS Advocaten te Utrecht.

Meike KemnaPer 1 augustus jl. maakt Meike Kemna deel uit van 2BW Advocaten in Nijmegen; een jong advocatenkantoor dat kwalitatief hoogwaardig advies combineert met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Hiervoor werkte zij 2 jaar als congresmanager bij Kluwer Juridische Opleidingen. Eerder was ze werkzaam bij Dirkzwager Advocaten & Notarissen in Arnhem.

Monique BourquinPer 1 augustus 2010 is Monique Bourquin begonnen bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten in Utrecht als advocaat medewerker. Hiervoor is Monique werkzaam geweest bij Lexence Advocaten & Notarissen in Amsterdam. Haar werkterrein omvat het ondernemingsrecht in brede zin en zij heeft een ruime ervaring in fusies, overnames en herstructureringen. Daarnaast adviseert zij middelgrote ondernemers met het opstellen en beoordelen van een grote variëteit aan commerciële contracten, zoals distributie- en/of agentuur, franchise, samenwerkingscontracten, SLA’s (service level agreements), leasecontracten, maar ook grote inkoop- of verkoopcontracten of algemene voorwaarden.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven