Carrierèwisselingen bij Maes Staudt Advocaten, Flexadvocaten

Delen:

Deze week in de rubriek carrierèwisselingen een versterking van het team van Maes Staudt Advocaten en een uitbreiding van drie nieuwe partners bij Flexadvocaten.

Met ingang van 1 juli versterkt Dirk Driessen als partner het team van Maes Staudt Advocaten. Driessen heeft bijna twintig jaar ervaring als advocaat op het gebied van arbeidsrecht en letselschaderecht. Hij maakt de overstap van Houben Advocaten in Breda waar hij sinds 1997 werkzaam is (vanaf 2002 als partner). Maes Staudt Advocaten heeft zich gespecialiseerd in arbeidsrecht en arbeidsmigratie én de specifieke combinatie hiervan. Tevens heeft het kantoor zich gespecialiseerd op het gebied van uitzenden detacheringsrelaties, zowel nationaal als internationaal.

Flexadvocaten, een nieuw advocatenkantoor van gespecialiseerde advocaten, is uitgebreid met drie nieuwe partners: Margot van der Meulen, Diana Jansen en Quirina Henselijn.

Margot van der Meulen werkte in 2003 en 2004 bij Spigthoff advocaten op Curaçao. Na enkele jaren zelfstandig ondernemerschap in de juridische praktijk, is ze sinds 2007 weer advocaat in Amsterdam, ze is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en contractenrecht.

Quirina Henselijn- Bosker is gespecialiseerd arbeidsrechtjuriste en staat zowel particulieren als ondernemingen bij in alle mogelijke kwesties op het gebied van arbeidsrecht en aanverwante gebieden. Voor haar overstap naar Flexadvocaten was zij bij Boontje Advocaten arbeidsrecht te Amsterdam werkzaam als advocaat.

Diana Jansen is een aantal jaren als belastingadviseur verbonden geweest aan Pricewaterhouse- Coopers NV. In mei 2002 is zij begonnen bij de belastingkamer van het gerechtshof te Arnhem en de rechtbank Haarlem. In 2005 maakte ze de overstap naar de fiscale advocatuur.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven