Carrièrewisselingen bij Straatman Koster Advocaten, Spigthoff

Delen:

Deze week in carrièrewisselingen uitbreidingen en benoemingen bij Legaltree, Straatman Koster Advocaten, Spigthoff, Hoogenraad & Haak, Smart SharePoint Solutions en NIG Ondernemingsrecht.

Bieneke BraatLegaltree breidt haar IE-dienstverlening verder uit met de komst van IE/ICT-partner Bieneke Braat per mei 2011. Braat heeft zich de afgelopen tien jaar gespecialiseerd in het ICT- en intellectuele eigendomsrecht. Naast de dienstverlening op het gebied van ICT-recht zal Braat samen met Legaltree partner Marjolein Driessen de intellectuele eigendomsrechtpraktijk van Legaltree verder uitbouwen.

Per 1 mei jl. is Marleen van Dijkman (1977) toegetreden als partner bij Straatman Koster Advocaten. Marleen is specialist op het gebied van het huurrecht. Haar praktijk concentreert zich op de advisering en procesvoering in huurrechtelijke kwesties. Daarnaast houdt zij zich bezig met het redigeren en beoordelen van huurovereenkomsten. Met de komst van Marleen geeft Straatman Koster haar huurrechtpraktijk een flinke impuls.

Laurine van den BosLaurine van den Bos (1971) is per 1 mei 2011 benoemd tot partner bij Spigthoff. Van den Bos is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en houdt zich voornamelijk bezig met herstructureringen. Van den Bos is sinds 2008 verbonden aan Spigthoff. Daarvoor was zij onder andere advocaat bij Allen & Overy.

Daan van EekHet Amsterdamse nichekantoor Hoogenraad & Haak, advertising + IP advocaten heeft zich versterkt met IE-advocaat Daan van Eek, die eerder bij Höcker werkte. Daan verdiende zijn eerste sporen als student-medewerker aan het CIER in Utrecht en als assistent van de redactie van het tijdschrift IER. Bij Hoogenraad & Haak werkt Daan op alle terreinen: reclamerecht, intellectuele eigendom (behalve octrooien) en productinformatie. Vanwege de groei van de praktijk heeft Hoogenraad & Haak ook secretaresse Linda van den Berg aangetrokken.

Joëlle SalomonsMr. Joëlle Salomons (28) is per 1 mei toegetreden tot de directie van Smart SharePoint Solutions. Vanaf januari van dit jaar was Salomons al werkzaam als juridisch adviseur bij het bedrijf. In die rol adviseerde zij reeds verschillende organisaties over het stroomlijnen van bedrijfsjuridische administratieve processen met behulp van de Smart SharePoint Solutions-toepassing Legal Platform.

Desiree MohrmannNIG Ondernemingsrecht heeft zich per 15 mei versterkt met Desiree Mohrmann. Desiree is aangesteld als Werving & Selectie consultant. Daarvoor was ze Senior consultant werving & selectie bij USG Juristen.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven