Carrièrewisselingen Allen & Overy, Dijks Leijssen, Snijders Advocaten

Delen:

Hieronder een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de (web)redactie zijn binnengekomen.

Allen & Overy heeft per 1 mei Frits Gerritzen tot partner benoemd. Hij is hoofd van het IE-team van Allen & Overy. Danielle du Bois-Buné en Arnold Keizer zijn tot counsel benoemd. Du Bois-Buné is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, Keizer in arbeidsrecht.

Christiane UijlenbroekChristiane Uijlenbroek is als Rechtsanwältin in dienst getreden van Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte in Enschede. Zij doet voornamelijk IPR- en grensoverschrijdende zaken voor Nederlandse cliënten die een juridisch probleem in Duitsland hebben en vice versa.

Hilde Meuwese en Maud Saes zijn per 18 april begonnen in de algemene adviespraktijk van Snijders Advocaten in ‘s-Hertogenbosch. Meuwese is afkomstig van MR advocaten, Saes van

Goorts + Coppens. Nina Duine, afkomstig van Achmea rechtsbijstand, is per 1 mei bij Snijders Advocaten begonnen. Ze zal zich bezighouden met arbeidsrecht.

Clifford Chance heeft per 1 mei Folko de Vries tot partner benoemd. Hij begon in 2005 bij het kantoor en legt zich toe op overnamefinanciering en algemene kredietverstrekking. Daarnaast heeft Clifford Chance drie counsels benoemd: Jan-Hendrik Horstmeijer, Michael Otte en Jaap Tempelman. Horsmeier en Otte zijn actief in de praktijkgroep Corporate, Tempelman voert een technologiegerelateerde praktijk.

AKD heeft per 1 juni Hugo Doornhof en Sebastiaan Moolenaar tot equity partner benoemd. Floris van Westrhenen en Joris Rijken zijn als associate partner aangesteld.

Wish GaindaWish Gainda is per 1 juni begonnen bij Tata Consultancy Services als employment counsel Europe en advocaat. Hij gaat alles op employmentgebied in Europa managen. Daarnaast zal hij outsourcing/insourcing-deals vanuit een employmentperspectief begeleiden. Gainda komt van Bird & Bird.

Peyma Sholeh is 1 mei als advocaat in dienst getreden bij Bird & Bird, waar hij werkt in de mededingingsrechtelijke en regulatory praktijk. Bird & Bird heeft Janneke Kohlen en Wish Gainda tot partner benoemd. Kohlen is gespecialiseerd in aanbestedingsrecht en mededingingsrecht. Waszink heeft zich gespecialiseerd in economisch bestuursrecht, met nadruk op telecommunicatie-en mediarecht.

Pieter Paul TerpstraDLA Piper heeft met ingang van 1 mei Pieter Paul Terpstra gepromoveerd tot partner binnen de praktijkgroep Corporate. Hij trad in 2006 in dienst bij DLA Piper en heeft uitgebreide ervaring op het gebied van internationale fusies en overnames.

Edwin NijhofEdwin Nijhof is 1 mei 2017 begonnen bij Cees Advocaten in Delft, waar hij de huurrechtpraktijk zal uitbouwen. Hij komt van Straatman Koster Advocaten en werkte eerder als cassatieadvocaat bij Ekelmans & Meijer.

Jurjan Adriaansens heeft in Amsterdam JUR, juridisch vastgoedmanagement & advocatuur, opgericht. Hij is afkomstig van M2 advocaten.

Jeroen ElsloPer 1 mei  heeft Jeroen Elslo zich aangesloten bij Nexa Velo advocaten. Hij is werkzaam op het gebied van vastgoed, ondernemingsrecht en ICT. Daarnaast is hij actief op het gebied van incasso.

Leon MatheyLeon Mathey versterkt sinds 1 mei het team bestuursrecht van PlasBossinade. Hij was voorheen onder andere als jurist verbonden aan de Rechtbank Overijssel en de Rechtbank Noord-Nederland. Ook  was Mathey advocaat bij Alderse Baas Advocaten.
Leon Mathey 16 MR1706_PRS

Sabriye OrtHet Rotterdamse kantoor Leeman Verheijden Huntjens Advocaten is per 1 mei 2017 uitgebreid met Sabriye Ort. Zij is gespecialiseerd in commerciële samenwerkingsverbanden, met nadruk op franchise, distributie en agentuur.

Jan-Joost van Rijsbergen is sinds 1 mei partner bij Simmons & Simmons. Hij is werkzaam in de Banking & Financepraktijk en komt van Clifford Chance.

Gaby Heere is begin april toegetreden als partner tot de partnergroep van BANNING. Zij leidt de Ondernemingsrecht- en de Fusie- en Overnamepraktijk.

Sinds 1 mei versterkt Bram Braat Dentons Boekel als associate partner, waar hij verantwoordelijk is voor de uitbouw van de aanbestedingspraktijk.

Maaike Heijink (Banking), Jan Jans (Financial Regulation), Pabe Suurd en Jordi Wals (Corporate) hebben per 1 mei promotie gemaakt tot managing associate bij Linklaters, Amsterdam. Heijink, Jans en Wals zijn advocaat, Suurd is kandidaat-notaris.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven