CMS breidt uit in Mozambique

Advocatenkantoor Couto, Graça e Associados Limitada (CGA) is als volwaardig lid tot CMS toegetreden. Het kantoor in Mozambique zal “Couto, Graça e Associados – member of CMS” heten.

Delen:

beeld: Depositphotos

Duncan Weston, Executive Partner bij CMS: “Het uitbreiden van onze aanwezigheid in Afrika is een prioriteit voor CMS. Veel van onze cliënten hebben meerdere bedrijfsactiviteiten in verschillende landen in Afrika, en we zijn toegewijd om ze de juridische diensten te bieden die ze nodig hebben om hun bedrijven te beschermen en te ontwikkelen. CGA heeft een reputatie van uitstekende servicekwaliteit en uitgebreide kennis van de lokale markt. Deze kennis, gecombineerd met de expertise van CMS, zal ons helpen om een praktijk op te bouwen met een echte Afrikaanse identiteit.”

Met de toevoeging van CGA versterkt CMS haar aanwezigheid in Afrika. CGA is een bekende naam in de Afrikaanse zaken- en juridische gemeenschap en is het grootste advocatenkantoor in Mozambique. CMS en CGA hebben veel gemeen op het gebied van Energy, en kunnen elkaar ook kansen bieden met andere expertises zoals ondernemingsrecht, geschilbeslechting en litigation.

Onlangs is CMS ook een samenwerkingsverband aangegaan met het Braziliaans advocatenkantoor FAS Advogados.

 

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven