CMS: samenwerking met Braziliaans kantoor FAS Advogados

CMS is een exclusieve samenwerking begonnen met Focaccia, Amaral e Lamonica Advogados (FAS Advogados), een van de snelst groeiende advocatenkantoren in Brazilië.

Delen:

beeld: Depositphotos

Pierre Sébastien Thill, CMS Chairman: “FAS werkt al meer dan vier jaar actief samen met CMS in Brazilië en andere rechtsgebieden. Hun sterke positie binnen de Braziliaanse juridische en zakelijke gemeenschappen, evenals hun internationale mentaliteit, maken hen een goede strategische match voor CMS terwijl we onze positie in belangrijke markten over de hele wereld versterken.”

“FAS is een full-service Braziliaans advocatenkantoor met elf partners en meer dan honderdtwintig professionals, met kantoren in São Paulo en Rio de Janeiro”, licht het kantoor toe. “Het team heeft diepgaande kennis van het Braziliaanse rechtssysteem en kent een sterke positie op de lokale markt. Met een relevante aanwezigheid in de Braziliaanse zakelijke en juridische gemeenschappen is FAS een van de snelst groeiende advocatenkantoren van Brazilië. Sectoren die mogelijkheden bieden voor grensoverschrijdend advies- en transactiewerk voor beide kantoren zijn: hernieuwbare energie, infrastructuur, technologie, consumentenproducten, life sciences en gezondheidszorg, productie, automobiel en landbouw (agribusiness). CMS is nu een van de grootste internationale advocatenkantoren in Latijns-Amerika, met een aanwezigheid in vijf van de top zes economieën (Brazilië, Chili, Colombia, Mexico en Peru).”

CMS is onlangs ook een uitbreiding aangegaan in Mozambique.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven