CMS combineert recht met wetenschap

Delen:

cmslegal 1Juridisch dienstverlener CMS wil door samenwerking met virtueel kennisinstituut Valory wetenschappelijke kennis toegankelijker maken voor bedrijven. Het samenwerkingsverband start op 1 maart 2016. De beide organisaties zeggen dat bedrijven met steeds complexere vraagstukken worden geconfronteerd.

“Voor ondernemingen neemt de voorspelbaarheid van ontwikkelingen af en de complexiteit van hun vraagstukken toe,” licht managing partner Dolf Segaar van CMS toe. “Dat vraagt om een nieuw type samenwerking tussen juridische dienstverleners en hun cliënten, waarbij kennisdeling centraal staat en niet langer alleen het juridische dossier hen bindt. Door onze samenwerking met Valory maken we wetenschappelijke kennis toegankelijk voor onze cliënten, die daarmee in staat worden gesteld om hun bedrijfsvraagstukken op te lossen. Wij zijn van mening dat hierdoor de maatschappelijke waarde van de advocatuur beter tot zijn recht komt.”

Volgens Arian Oosthoek, directeur/oprichter van Valory, draait succesvol zakendoen om het snel kunnen vinden van de juiste kennis en informatie. Wetenschap en bedrijfsleven weten elkaar echter niet goed te vinden, waardoor innovatieve, wetenschappelijke inzichten onbenut blijven.”

CMS stond in 2015 op plaats 11 van de Top 50 Advocatuur. De 3.000 juridische en fiscale adviseurs van CMS werken vanuit 60 kantoren in meer dan 30 landen. Zij adviseren cliënten bij juridische en fiscale vraagstukken. Samenwerken met CMS betekent dat cliënten toegang hebben tot een (inter)nationaal netwerk van deskundige juridische en fiscale adviseurs.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven