CMS opent nieuw kantoor Zuidas

Delen:

Foto: CMS

Met een expert meeting over legal tech heeft advocaten- en notarissenkantoor CMS op donderdag 9 november zijn nieuwe kantoor aan de Parnassusweg aan de Amsterdamse Zuidas feestelijk geopend. Key note speaker op de bijeenkomst was Farid Tabarki, trendwatcher en columnist van Het Financieele Dagblad.

De meeting werd gevolgd door drie expertsessies over Technology, Media & Communications (TMC), Real Estate en Banking & Finance onder leiding van respectievelijk de CMS-partners Katja van Kranenburg, Femke Stroucken en Marc van Zanten.

“Op deze manier delen we onze expertise over actuele thema’s zoals artificial intelligence en blockchain met onze klanten,” zei bestuursvoorzitter Willem Hoorneman. “Door op dit soort gebieden voorop te lopen en onze kennis te delen versterken we de relatie met onze klanten en maken we onze ambitie waar als één van de grootste advocatenkantoren ter wereld.”

Het event vormde de start van een jaarlijks terugkerend programma waarin CMS zijn kennis van de markt belicht.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven