De nieuwe Mr. is uit, met een special over Mr. Studenten

Delen:

De nieuwe Mr. is uit. Dit keer een speciale, om twee redenen: het magazine is dit keer alleen digitaal, vanwege corona, én in het magazine vind je een special die de lezer nader kennis laat maken met ons platform, Mr. Studenten!

Onze website, mr-studenten.nl, bestaat sinds anderhalf jaar en wordt gemaakt voor en door ambitieuze rechtenstudenten. En daar zijn er best veel van, als je ziet dat we per maand 10.000 unieke bezoekers hebben!

In deze special:

  • Er is een pagina met een selectie van berichten van de site.
  • Een geliefde rubriek op onze site is ‘Those were the days’. Daarin vertellen bekende juristen over hun studietijd. Op pagina 39 van het magazine komen twee van hen aan het woord. Mét foto van toen!
  • In het artikel op pagina 40 leer je de Mr. ambassadeurs beter kennen (elke rechtenfaculteit heeft twee of drie Mr. ambassadeurs, studenten die blogs en nieuwsberichten voor de site verzorgen). Wie zijn ze, wat vinden ze van de studie, wat is hun favoriete vak/wet/arrest? Natuurlijk vind je op onze site nóg meer over onze ambassadeurs.

Verder onder meer:

  • Interview met Julia Mendlik, president van de rechtbank Midden-Nederland. Over de doorlooptijden in de Rechtspraak, de dikastocratiediscussie en ingrijpen als een verdachte zich misdraagt: “Pet af en kauwgom uit je mond, zeg ik dan als ik zitting heb.”
  • Als een partner jaar op jaar te weinig geld binnenbrengt, is een vertrek onvermijdelijk. Dat gaat op de meeste kantoren niet zonder heisa.

Vanwege corona alleen digitaal beschikbaar

In verband met corona is deze Mr. alleen digitaal beschikbaar. De meeste abonnees ontvangen Mr. op kantoor en daar is nu vrijwel niemand.

Uitgeverij Mr. is haar vaste adverteerders erkentelijk voor hun begrip in deze tijden. Dat zijn voor dit nummer: AgressiewerkBoels ZandersBoom Juridische UitgeversBronkhorst BuitenlevenCMSCPO Radboud Universiteit Faculteit der RechtsgeleerdheidDijks Leijssen Advocaten & RechtsanwälteE-WISE Nederland bvEuroforumIIR (IKN)IntervisiehuisKnowliahLangedyk Vintage WatchesLexxyn GroepNationale Advies BalieNew Health CollectiveNGBNysingh Advocaten en NotarissenOpenbaar MinisterieOSRRon BorgdorffRijksoverheidThe Hague Business AgencyVan Benthem & Keulen en Wolters Kluwer.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven