De nieuwe Mr. is uit!

Deze week verschijnt het nieuwe nummer van Mr., met daarin volop interviews en artikelen over interessante ontwikkelingen in de juridische wereld.

Delen:

Nieuwe Mr

Alvast een greep uit de onderwerpen:

Interview met Robine de Lange, president van de Rotterdamse rechtbank. Ze geeft onder meer haar kijk op de coronacrisis en de uitdagingen van de Rechtspraak. “Als we in maart niet meteen alles hadden ingezet op zoveel mogelijk zaken digitaal en telefonisch behandelen, waren we nu niet bestand geweest tegen de tweede golf.”

Corona heeft niet veel invloed op de arbeidsmarkt voor juristen. Er lijkt zelfs meer werk te zijn dan aanbod van geschikt personeel. De advocatuur boet in aan populariteit, het bedrijfsleven wordt voor steeds meer juristen – ook ex-advocaten – interessanter. De visie van drie recruiters.

Noor Zetteler (Wijn & Stael) en Daphne Beunk (Florent) houden zich bezig met insolventierecht, een rechtsgebied waarin het volop juridische én praktische knopen doorhakken is. Ze vertellen erover in de rubriek Senior/junior.

Veel gerechtstolken protesteerden het afgelopen jaar tegen de lage tarieven en overheidsplannen. De gerechtstolk is van groot belang voor het voeren van een eerlijk proces. Maar wat houdt zijn werk precies in?

Bekijk hier het decembernummer van Mr.

Ontvang (ook) de digitale Mr.

Nogal wat abonnees ontvangen het papieren magazine op hun kantooradres. Wie in deze thuiswerktijden zelden op kantoor komt en Mr. toch niet wil missen, kan een abonnement nemen op het digitale magazine. U kunt daarvoor hierklikken.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de papieren Mr. voortaan op uw huisadres te ontvangen. Stuur in dat geval een mail naar abonnementen@mr-magazine.nl en vermeld hierbij uw abonneenummer.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven