Dealmaker van de week: Fenna van Dijk (Kennedy van der Laan)

Delen:

Fenna van DijkDealmaker van de week is Fenna van Dijk (Kennedy van der Laan), die Blippar bijstond in de overname van Layar. Het Amsterdamse mobiele technologiebedrijf Layar is overgenomen door Blippar, een bedrijf dat vergelijkbare augmented reality-diensten levert aan adverteerders.

Fenna van Dijk, dealmaker voor Kennedy Van der Laan: “Deze deal is snel en efficiënt afgerond. Het is een pure technologiedeal, hetgeen ons goed past aangezien deze sector altijd één van onze voornaamste focussectoren geweest is sinds onze oprichting 22 jaar geleden. Kennis van de producten en diensten van technologiepartijen zoals Blippar.Com en Layar is zeker belangrijk bij de begeleiding van een dergelijke transactie. Zonder deze kennis is het uitvoeren van een due diligence moeilijker. Bovendien kan je met deze kennis de cliënt beter adviseren ten aanzien van de beoogde integratie en synergie post transactie. Zo kunnen wij de beoogde positie als strategisch adviseur waarmaken. Het feit dat Kennedy Van der Laan deze kennis heeft, speelde een belangrijke rol in de keuze voor ons kantoor.”Blippar.Com schreef een pitch uit voor haar juridische bijstand in deze deal. Op basis van onze ervaring in de technologiesector en de ervaring van de general counsel met ons kantoor zijn wij gevraagd om mee te dingen. De keuze van Blippar.Com voor Kennedy Van der Laan is met name gemaakt op basis van de snelheid waarin wij in staat waren een zeer scherp, op de wensen aansluitend voorstel te doen.”

Adviseurs Blippar: Kennedy Van der Laan (Inge de Laat, Thijs Ridder, Maarten van der Voort, Fenna van Dijk)

Adviseurs Layar: Stibbe (Egbert Vroom, Paul Quist, Jeroen Sombezki, Pauline Thissen, Janneke Muller)

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven