Dealmaker van de week: Roman Tarlavski (CMS Derks Star Busmann)

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

51-Roman-TarlavskiDealmaker van de week is Roman Tarlavski, die investeerder KRC Capital bijstond bij de verkoop van alle aandelen in CoffeeCompany, de grootste koffiecaféformule van Nederland, aan Sara Lee. CoffeeCompany exploiteert 35 koffiecafés in Nederland. Sara Lee zal de koffiecafés integreren in het bestaande netwerk van Sara Lee tot een gecombineerd netwerk van 60 premium koffiecafés met meer dan 7 miljoen bezoekers per jaar.

Roman Tarlavski, dealmaker voor CMS Derks Star Busmann: “De structurering van deze transactie was uitdagend vanwege de bijzondere aandeelhoudersstructuur in combinatie met aandelen van speciale winstrechten. Verder is het een leuke deal in een enerverende sector. Ik heb veel van het management over koffie geleerd: soorten, land van herkomst, temperatuur van het water, type melk, het branden van bonen en de verschillende malingen. Gaandeweg ben ik me dan ook meer voor koffie gaan organiseren en ik werd een trouwe klant van de Coffee Company. Vooral op zaterdag ging ik telkens bij een andere vestiging langs om daar verschillende soorten koffie te proeven. Wij kennen KRC Capital door onze betrokkenheid bij de hotelketen CitizenM waarin zij participeren.”

Adviseurs Sara Lee: Sara Lee inhouse (Patrick De Waal)

Adviseurs KRC Capital: CMS Derks Star Busmann (Roman Tarlavski, Martijn van der Bie, Damia van Laarhoven, Gordon Tichelaar), Deloitte Corporate Finance (Pieter Beck, Lara Koole)

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top