Dealmaker van de week: Sijmen de Lange (Holland van Gijzen)

Delen:

Sijmen de LangeDealmaker van de week is Sijmen de Lange (Holland van Gijzen), die Catena bijstond in de overname door NXP Semiconductors. Het wereldwijd opererende NXP Semiconductors neemt Catena Holding en haar dochtermaatschappijen over. De overname is een natuurlijke voortzetting van de langdurige en strategische samenwerking tussen beide partijen.

Sijmen de Lange, dealmaker van Holland Van Gijzen: “Catena Group is een internationale groep van innovatieve bedrijven, deskundig in het ontwerpen van geïntegreerde schakeling en leverancier van cruciale innovaties aan NXP en derde partijen, de ‘leaders in this field’. De aandeelhouders van Catena Holding zijn ervan overtuigd dat deze transactie een solide toekomst voor Catena Group verzekert in de halfgeleidersbranche, waar steeds meer bedrijven hergroeperen in grotere entiteiten. NXP zorgt door deze overname voor de continuïteit en beschikbaarheid van de specifieke vaardigheden en competenties van Catena Groep op het gebied van Intellectuele eigendom. Door goede professionele verstandhouding en de lange samenwerking tussen partijen, verliepen de onderhandelingen succesvol en in goede en informele sfeer.”

Adviseurs NXP Semiconductors BV: De Brauw Blackstone Westbroek (Anja Mutsaers, Lennart Crain)

Adviseurs Catena Holding BV: Holland Van Gijzen (Sijmen de Lange, Antoinette van Beest-de Mul, Tannaz Mohtarez), Ernst & Young Tax (Arjen Brussé, Louis Leijsen)

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven