Dijkstra Voermans Amsterdam verwelkomt 3 Utrechtse collega’s

Delen:

Het team van Dijkstra Voermans Amsterdam heeft 3 collega’s uit de vestiging Utrecht mogen verwelkomen. Michiel Fornier, Joost Mosselman en Karen Beijerman hebben onlangs de overstap gemaakt van de Utrechtse naar de Amsterdamse vestiging waar zij de ondernemingsrechtpraktijk en de arbeidsrechtpraktijk verder zullen versterken.

Michiel Fornier was van 2002 tot 2006 werkzaam bij Schreurs en Van Duin Abma Van Eeuwijk advocaten. Sinds januari 2006 is Michiel verbonden aan Dijkstra Voermans waar hij zich voornamelijk bezig houdt met fusies en overnames, participaties & samenwerkingsverbanden, vennootschapsrecht en corporate litigation.

Ook Joost Mosselman is deel gaan uitmaken van de ondernemingsrechtpraktijk in Amsterdam. Joost is sinds juli 2005 werkzaam bij Dijkstra Voermans waar hij zich onder meer bezig houdt met het opstellen en beoordelen van commerciële contracten met een focus op IT. Voorts heeft Joost ruime ervaring in de ondernemingsrechtelijke procespraktijk.

Karen Beijerman versterkt de Amsterdamse arbeidsrechtpraktijk. Na haar afstuderen in 2005 is Karen werkzaam geweest bij Dirkzwager te Arnhem. Sinds maart 2009 is Karen verbonden aan Dijkstra Voermans waar zij zich bezig houdt met diverse aspecten van het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. Zij adviseert en procedeert onder meer over beëindigingregelingen, reorganisaties, concurrentiebedingen, overgang van onderneming en CAO’s.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven