Frank Jansen toegetreden tot Ploum Lodder Princen

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Frank H.C. Jansen is per 1 februari 2009 toegetreden tot de maatschap van Ploum Lodder Princen Advocaten en Notarissen. Hij maakt de overstap van Schaap & Partners in Rotterdam, waar hij eveneens partner was. Jansen versterkt het notariaat binnen kantoor, dat nu drie notarissen en vier kandidaat-notarissen telt. Hij gaat zich met name richten op het ondernemingsrecht.

Frank heeft ruime ervaring op het gebied van personenvennootschappen en (internationale) financieringsstructuren. Hij levert een actieve bijdrage aan een kennisforum dat oplossingen voor vragen in de medische sector biedt en is in samenwerking met Kluwer nauw betrokken bij een initiatief dat juridische kennis dichter bij ondernemers brengt. Daarnaast ontwikkelt Frank kennisproducten gericht op contractuele en statutaire beperking van bestuurdersaansprakelijkheid.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top