Frans Post toegetreden tot Temporal Tanja Consulting

Delen:

Frans PostFrans Post, register accountant en ex Finance director van Clifford Chance met een enorme ervaring in het werken aan strategische en operationele issues binnen een groot international advocatenkantoor is per 1 maart toegetreden tot Temporal Tanja Consulting bv.

Frans heeft diverse senior posities bekleed binnen Clifford Chance waaronder Finance Director Benelux en Finance Director American Region vanuit New York. In de meer dan 15 jaar dat Frans bij Clifford Chance werkzaam was, was hij, als lid van het senior management team, nauw betrokken bij grote strategische projecten. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor een aantal grote interne projecten gericht op het verbeteren van de operationele efficiency, waaronder het verbeteren van management rapportage systemen en de introductie van een wereldwijd financieel systeem, het bereiken van duurzame kostenbesparingen, verbeteren van inkoop en evaluatie van outsourcing trajecten en off-shoring initiatieven.

David Temporal, mede-oprichter en partner van Temporal Tanja Consulting: "Frans is een finance professional van het zwaarste kaliber met praktische, algemene management ervaring en kennis van grote strategische processen. Het is uitermate moeilijk om professionals te vinden die de complexiteit begrijpen waarmee moderne advocatenkantoren worden geconfronteerd, die een goed onderlegde visie hebben op de ontwikkeling van de sector en de belangrijkste management uitdagingen, en die inzicht kunnen verschaffen in de praktische aanpak van deze uitdagingen. Al deze kwaliteiten hebben wij gevonden in Frans en hij is een fantastische aanvulling van ons team".

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven