Gommer Advocaten is de nieuwe naam voor Gommer & Partners Pensioen Advocaten

Gommer & Partners Pensioen Advocaten heeft een naamswijziging ondergaan. "We groeien met cliënten, advocaten, medewerkers, en nu ook met aanvullende expertises. Deze fase van groei vraagt om een nieuwe naam: Gommer Advocaten."

Delen:

“De huidige expertise pensioenrecht is inmiddels uitgebreid met financieel recht en verzekeringsrecht”, licht het kantoor toe. “Dit past in de tijd waarbij verantwoordelijkheden voor de pensioenpotten volgens de Wet Toekomst Pensioenen worden verdeeld en sparen en beleggen steeds vaker onderdeel uitmaken van financiële planning. Gommer Advocaten krijgt ook een nieuw logo. We behouden uiteraard wel de prachtige blauwe kleur, die staat voor wijsheid, zelfverzekerdheid en vertrouwen.”

Uiteraard zijn er ook dingen die niet veranderen. “Onze advocaten blijven, zoals het hoort, handelen met het belang van cliënt voorop en gaan altijd voor het maximale resultaat. Zij gaan daarbij zorgvuldig en daadkrachtig te werk. Verder blijven onze advocaten ook gewoon aardig en kun je prettig met ze samenwerken.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven