Greenberg Traurig: duurzaam kantoorpand en nieuw vitaliteits- en mobiliteitsplan

Greenberg Traurig is eind maart verhuisd naar een gloednieuw kantoorpand in het Valley-gebouw op de Amsterdamse Zuidas. In dit unieke concept worden wonen, werken, winkelen, horeca en cultuur gecombineerd. Bovendien is er veel aandacht voor groen en duurzaamheid. Dat zette Greenberg Traurig aan tot een nieuw vitaliteits- en mobiliteitsplan voor medewerkers.

Delen:

HR-manager Lieneke Scheele: “Greenberg Traurig is de afgelopen jaren hard gegroeid. Het oude kantoor aan het Leidseplein had weliswaar veel allure, maar werd voor ons te klein. We gingen op zoek naar een nieuwe plek die inspireert. De verhuizing naar het prachtige Valley was daarom een logische keuze en is een mooie stap vooruit. Onze medewerkers zullen zich zeker thuis gaan voelen in dit schitterende gebouw met hangende tuinen, waterpartijen, restaurants en winkels. Zodra je de deuren van ons kantoor binnenwandelt, straalt alles rust en ruimte uit. Er is veel lichtinval, er zijn ruime kamers en de inrichting kenmerkt zich door rustige en natuurlijke kleuren en materialen. Binnen en buiten zijn plekken om elkaar te ontmoeten voor een informeel gesprek en in de fantastische keuken wordt iedere dag vers en gezond gekookt.”

Deze nieuwe omgeving heeft ervoor gezorgd dat Greenberg Traurig het vitaliteits- en mobiliteitsplan heeft uitgebreid. Alle medewerkers krijgen de keuze tussen een OV Vrij-abonnement of een eigentijdse nieuwe fiets. Campus Recruiter Maud Linthorst: “Er is volop keuze tussen een e-bike, racefiets, stadsfiets, mountainbike, e-bakfiets, speed pedelec of vouwfiets. Zo stimuleren we medewerkers die in Amsterdam of omgeving wonen om de fiets naar kantoor, cliënten of de rechtbank te nemen en om ook in hun vrije tijd de fiets te pakken. Medewerkers die verder weg wonen kunnen kiezen voor een OV Vrij abonnement waarmee ze ook in de weekenden met het OV kunnen reizen en familieleden samenreiskorting krijgen. Met deze en andere nieuwe initiatieven hopen we een nog aantrekkelijkere werkgever te worden voor huidige en toekomstige werknemers.”

Lieneke Scheele, HR-manager bij Greenberg Traurig
Maud Linthorst, Campus Recruiter bij Greenberg Traurig

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven