Dentons: Nieuwe vaardigheden ontwikkelen, netwerk uitbouwen, andere culturen leren kennen

The war for talent is een gegeven. Maar waar vaak de nadruk ligt op het aantrekken van talent, is het behouden van talent minstens zo belangrijk. Manja van Asma, Head of Talent bij Dentons Europe LLP, geeft haar visie op het behouden van mensen.

Delen:

Manja van Asma

Als Head of Talent speelt Manja een cruciale rol bij het vormgeven van de people strategy van kantoor. “Continu investeren in onze mensen is de sleutel tot het succes van ons kantoor. We hebben een people strategy die gericht is op het aantrekken, ontwikkelen en behouden van het beste talent in de branche. Een veilige omgeving waarin onze mensen zich gedurende hun hele loopbaan gewaardeerd, uitgedaagd en ondersteund voelen staat daarin centraal.”

Suayip Öksüz

Dentons heeft een talentontwikkelingsprogramma dat medewerkers toegang geeft tot training, inhouse coaches en ervaren mentoren. Ook heel waardevol zijn secondments. “Vanzelfsprekend is ons arbeidsvoorwaardenpakket competitief, maar het zijn eerdergenoemde initiatieven die maken dat onze medewerkers voor ons kiezen. Met secondments bij onze kantoren wereldwijd, of bij cliënten, bieden we de kans aan onze medewerkers om hun horizon te verbreden, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en andere (bedrijfs-)culturen te leren kennen.”

Senior associate Suayip Őksűz is net terug van zijn secondment. “Ik heb mijn netwerk uitgebreid en ik raakte betrokken bij lokale projecten die raakvlakken hebben met de EU en Nederland tijdens mijn secondment. De samenwerking tussen Amsterdam en Istanbul is door mijn aanwezigheid in Istanbul nog intensiever geworden op allerlei vlakken. Ik begin de vruchten te plukken van de relaties die ik daar heb opgebouwd. Ik kijk terug op een fantastische en leerzame periode!”

Manja van Asma is head of talent bij Dentons in Amsterdam. Zij heeft een passie voor mensen, een drive voor het ontwikkelen van talent en het bouwen van diverse teams.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven