Henri Bentfort van Valkenburg (DVDW) voorzitter van INSOLAD

Henri Bentfort van Valkenburg, partner bij DVDW Advocaten, is benoemd tot voorzitter van de specialisatievereniging voor insolventieadvocaten, INSOLAD.

Delen:

Henri Bentfort volgt Noor Zetteler (Wijn & Stael) op die net zoals bestuurslid Frédéric Verhoeven (Houthoff) is afgetreden in verband met de afloop van hun maximale zittingstermijn. Het bestuur van INSOLAD bestaat op dit moment verder uit Michael Broeders (Freshfields), Frank Feenstra (Fenk), Esther Oppedijk van Veen (Resor), Bart Louwerier (Van Iersel Luchtman) en Marlous de Groot (CMS).

INSOLAD is een specialisatievereniging van de Nederlandse Orde van Advocaten en heeft ruim 700 leden, aspirant-leden en fellows. De leden zijn ervaren advocaten, die een toelatingsexamen hebben afgelegd en aan de eisen van een permanente opleiding voldoen en een belangrijk deel van hun praktijk besteden aan herstructurering en insolventie. Het primaire doel van de vereniging is het streven naar een kwalitatief hoogwaardig herstructurerings- en insolventieproces. Op dat gebied is INSOLAD vanuit de praktijk en vanuit juridisch perspectief de gesprekspartner voor alle relevante partijen. Daarnaast onderhoudt INSOLAD contact met Europese en internationale verenigingen met een vergelijkbare doelstelling.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven