Houthoff benoemd Jeroen Vossenberg tot partner in Banking & Finance praktijk

Delen:

Jeroen Vossenberg

Per 1 juli benoemt advocatenkantoor Houthoff Jeroen Vossenberg tot partner in de Banking & Finance praktijk. Jeroen heeft uitgebreide ervaring in het adviseren van nationaal en internationaal opererende ondernemingen, financiële instellingen en (institutionele) beleggers bij alle soorten financieringstransacties, zoals op het gebied van acquisitie-/ontwikkelingsfinanciering, asset-based financiering en werkkapitaalfinanciering. Ook heeft hij ervaring in het adviseren in toonaangevende en complexe nationale en internationale herstructureringen.
Jeroen studeerde cum laude af in civiel- en bedrijfsrecht aan de Universiteit Leiden, waarna hij een postdoctorale graad aan de Universiteit van Oxford behaalde. Daarnaast studeerde Jeroen een half jaar in Parijs aan het Institu d’Études Politiques. Hij begon zijn carrière bij Houthoff in 2013.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven