Juridische telefoonhulplijn helpt ondernemers voor 1 euro per minuut

Ondernemers hebben het moeilijk tijdens de lockdown. Daarom startte bedrijfsjurist Mareille Tol een telefonische hulpdienst waar ondernemers juridisch advies kunnen krijgen – voor één euro per minuut.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Juridische telefoonhulplijn helpt ondernemers voor 1 euro per minuut - Mr. online
Foto: Pixabay

Volgens Tol zijn de steunmaatregelen van het kabinet voor veel ondernemers niet voldoende. “Zij moeten op slimme manieren nieuwe initiatieven en samenwerkingen starten en kosten besparen om het hoofd boven water te houden.” Tegen die achtergrond betrad 0900-jurist per 1 januari 2022 de juridische markt, speciaal voor ondernemers. Zij krijgen via 0900-8090 rechtstreeks een senior bedrijfsjurist aan de lijn die direct juridische vragen uitzoekt en beantwoordt. “Op deze manier zijn ondernemers vaak in één gesprek verder geholpen en betalen zij precies voor wat zij nodig hebben”, aldus Tol. Dat kost hen één euro per minuut (excl. btw plus gebruikelijke belkosten).

Naast dit 0900-nummer kunnen ondernemers online op maat gemaakte juridische prepaid documenten bestellen voor een vaste prijs, of documenten laten nakijken. “Handig voor wie geen vaste bedrijfsjurist in dienst heeft, maar juridische zaken wél professioneel wil regelen.”

0900-jurist is een initiatief van Mareille Tol, gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Zij werkte eerder als advocaat bij AKD, Merit Advocaten en Bosselaar Strengers, en als legal consultant bij Grant Thornton. In een persbericht schrijft zij: “Komt het tijdperk van gespecialiseerde advocatenkantoren hiermee ten einde? Zeker niet. 0900-jurist ziet deze eigentijdse manier van dienstverlening juist als verrijking van het aanbod op het gebied van ondernemingsrecht, privacyrecht, contracten, aansprakelijkheid en gerechtelijke procedures.”

0900-jurist is bereikbaar via 0900-8090 en 0900-jurist.nl.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top