Juriloper: Han Jahae (Jahae Advocaten)

Delen:

Han JahaeHan Jahae, advocaat bij Jahae Advocaten, is een van de deelnemers aan de Kleine Lettertjesloop 2012, het eerste Nederlands kampioenschap hardlopen voor juristen, die op 3 juni in Haarlem en Bloemendaal plaatsvindt.

Waarom doet u mee?

Ik ben fanatiek hardloper en woon in Bloemendaal. Daarnaast ken ik veel deelnemers en bestuursleden. Niet meedoen is dus geen optie.

Loopt u individueel of als onderdeel van een bedrijfsteam?

Wij lopen met alle advocaten en ondersteunend personeel van kantoor (Jahae advocaten) en gaan na afloop, ijs en weder dienende, bij mij in de tuin uitgebreid lunchen en de loop nabespreken.

Zijn hardlopers betere juristen?

zeker: een gezonde geest in een gezond lichaam. Regelmatig komen goede ideeën spontaan boven drijven tijdens een lange duurloop. Na het douchen hoef je ze alleen nog maar op te schrijven.

Wat wordt uw eindtijd?

Gevoelig punt: 54.59

Wist u dat onder meer het beruchte ‘Kopje van Bloemendaal’ opgenomen is in het parcours en past u de training hier op aan?

De route is ieder jaar anders. Het is moeilijk om in (de buurt van) Bloemendaal te lopen en geen heuvels tegen te komen. Het maakt mij dus niet uit.

Wat heeft u zelf met Kleine Lettertjes?

Een noodzakelijk kwaad. Je moet duidelijk zeggen of schrijven hoe het zit. Je punt verstoppen in Kleine Lettertjes getuigt niet van kracht maar je komt ze in ons vak nu eenmaal tegen en ontkomt er dan niet aan.

U kunt zich nog tot 27 mei inschrijven voor de Kleine Lettertjesloop. Ga snel naar www.kleinelettertjesloop.nl!

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven